Izbori 2017 (foto: Dušan Arsenić)
Izbori 2017 (foto: Dušan Arsenić)
03.03.2017, 13:48

Potpiši za Sašu Jankovića

č: | fb:

Izborni štab "Valjevo za Sašu Jankovića" pozvao je gradjane Valjeva da u prostorijama Izbornog štaba svojim potpisom podrže kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Valjevke i Valjevci svojim potpisom mogu podržati kandidaturu Saše Jankvića u nedelju 5. marta u prostorijama izbornog štaba u Dušanovoj ulici broj 8 od 14 do 17 časova.

 

"Pred građankama i građanima Srbije su još jedni izbori. Redovni predsednički, izbori na kojima birači svojim glasom biraju osobu koja će u narednih pet godina obavljati funkciju predsednika Republike. Daleko iza nas su burna vremena u kojima su birači imali priliku da da glasaju za ‘manje zlo’. Ovoga puta stvari se menjaju i po prvi put građanke i građani Srbije imaju ZA koga glasati, imaju svog kandidata, a to je Saša Janković.

 

Prethodnih deset godina bio je Zaštitnik građana. Snagom svog integriteta, zajedno sa svojim saradnicima, ukazivao je da svaka vlast, bez obzira na političko opredeljenje, mora poštovati ključna ustavna načela. Socijalna pravda, nezavisnost sudstva, podela vlasti, ravnopravnost građana pred zakonom, vladavina prava, poštovanje ljudskih i manjinskih prava, građanska demokratija i evropske vrednosti, to su načela i osnovne vrednosti sa kojima u izbornu trku kreće Saša Janković", navodi se u saopštenju Izbornog štaba "Valjevo za Sašu Jankovića".

 

Dodaje se da Saša Janković nije sam izgradio instituciju zaštitnika građana, nego je imao svoj tim.

"Sada ulazi u izbornu utakmicu kao kandidat građanki i građana. Potreban mu je nov i odlučan tim. Tim građanki i građana koji žele uređeno i demokratsko društvo. Potpiši za Sašu, bez straha i do pobede", poziva Izborni štab "Valjevo za Sašu Jankovića".

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 4 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara