Izbori 2017 (foto: Dušan Arsenić)
Izbori 2017 (foto: Dušan Arsenić)
10.03.2017, 09:40

Predsednički kandidat Saša Janković u Valjevu

č: | fb:

U okviru kampanje za predsedničke izbore danas će Valjevo posetiti predsednički kandidat Saša Janković i proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković.

Kako je najvaljeno predsednički kandidat Saša Janković će razgovarati sa građanima i građankama u 16:30 časova na trgu Vojvode Mišića, gde će biti postavljen štand kampanje.

Nakon toga će u 17.00 časova u holu Centra za kulturu nastaviti razgovor sa Valjevcima i Valjevkama, i održati konferenciju za novinare.

 

Saša Janković izrazio je uverenje da će pobediti na aprilskim predsedničkim izborima u Srbiji i najavio da će obezbediti vladavinu prava, nezavisne institucije, socijalnu pravdu i poštovanje ljudskih prava.

On je za Radio televiziju Srbije rekao i da, u slučaju pobede kandidata vladajuće koalicije Aleksndra Vučića, i "formalno možemo da ukinemo državu i uvedemo dinastiju" u kojoj se jedan čovek pita o svemu. Prema njegovim rečima, takav poredak je već sada uveden, ali bi Vučićevom pobedom na predsedničkim izborima to bilo i formalno urađeno.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 10 sati 3 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 12 sati 52 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.