VIP (foto: Đorđe Đoković)
VIP (foto: Đorđe Đoković)
10.07.2014, 15:03

Bolja mreža u Valjevu

č: | fb:

Nakon modernizacije opreme u Valjevu obezbeđena je veća pokrivenost signalom na otvorenom i unutar objekata, kao i bolji kvalitet razgovora, rekli su danas novinarima predstavnici kompanije Vip mobile. Nova oprema je spremna i da podrži mrežu četvrte generacije.

Vip mobile će do kraja godine uložite 23 miliona evra u modernizaciju 2G i 3G mreže širom Srbije, a Vipova oprema ispunjava najviše međunarodne i domaće tehnološke i ekološke standarde, kazao je Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile.

Vip, koji je član Telekom Austrija Grupe, je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 807,2 miliona evra. Ima više od dva miliona aktivnih korisnika i zapošljava više od 900 stručnjaka i menadžera. Ovo je jedna od kompanija koja je u vreme majskih poplava pomogla ugroženom stanovništvu.

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 17 sati 56 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 21 sati 34 minuta

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar

Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
Državno prvenstvo Pre 18 sati 36 minuta

Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.