Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
26.04.2017, 07:00

Danas sednica Skupštine grada

č: | fb:

Danas zasedaju odbornici Skuopštine grada. Na dnevnom redu biće izveštaji i programi rada Doma zdravlja, Apotekarske ustanove, Centra za socijalni rad, UFK Valis, kao i ustanova kulturure čiji je osnivač Grad.

 

Odbornici će izjasniti i o memorandumu o saradnji sa italijanskim gradom Menkoniko, razmatraće predlog odluke o izradi plana generalne regulacije za područje Bujačića, Petnice, sela Klinci i dela Beloševca.

 

Na dnevnom redu biće predlog godišnjeg programa zaštite uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Valjeva za ovu godinu. predlog da Grad proda određene nekretnine, koje su u vlasništvu lokalne samouprave. Odlukom se predlaže prodaja kampa Breza na Divčibarama.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 9 sati 7 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 16 sati 23 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara