Filijala Piraeus banke (foto: Piraeus banke)
Filijala Piraeus banke (foto: Piraeus banke)
13.05.2017, 08:17

Filijala Piraeus banke u prostoru bivše Robne kuće

č: | fb:

Filijala Piraeus banke otvorena je na novoj adresi, u Karađorđevoj 62,nekadašnja Robna kuća Beograd. Otvaranjem moderno opremljene poslovnice u jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, Valjevcima će sada biti još bliže unapređene usluge i nove, atraktivne ponude Piraeus banke.

 

Direktor Mreže filijala, Boban Vinić najavio je još intenzivniju saradnju sa građanima i privredom ovog kraja.

 

- Piraeus banka kontinuirano unapređuje bankarsko poslovanje što je pokazatelj brige o našim klijentima kojima želimo da omogućimo što pristupačnije i kvalitetnije bankarske usluge. Ovo je još jedan korak dalje u našim planovima za što većom i boljom pokrivenošću tržišta i rezultat uspešnog poslovanja i jačanja Piraeus banke na tržištu Srbije – rekao je Vinić.

 

Ispred novootvorene poslovnice, Valjevce je Piraeus banka iznenadila poklonima i predstavila novu nagradnu igru u kojoj dvoje najsrećnijih dobitnika nagrađuje putovanjem na ovogodišnji FIBA Eurobasket.

 

Budući da je Piraeus banka odnedavno i službena banka srpske košarkaške reprezentacije, posetioci su imali priliku da učestvuju u Piraeus izazovu, takmičenju u najdužem nizu postignutih koševa. Pobednika takmičenja, banka je nagradila dresom reprezentacije Srbije.

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 11 sati 32 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 7 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 16 sati 42 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara