Sani Optik u Valjevu (foto: Sani Optik)
Sani Optik u Valjevu (foto: Sani Optik)
14.05.2017, 07:26

Renoviran "Sani Optik" u Valjevu

č: | fb:

Nakon potpunog renoviranja prodajnog prostora, 15. maja ponovo će početi sa radom  Optika sa centrom za korekciju vida i sluha "Sani Optik", na staroj  adresi u Valjevu, Karađorđeva br. 59.

 

Sa ciljem da klijentima pruže jedinstven osećaj uživanja u kupovini dioptrijskih okvira i naočara za sunce, potpuno je promenjen ambijent i način izlaganja robe, saopšteno je iz ove kompanije. 

 

"Rukovođeni iskustvima klijenata koja potvrđuju da nesmetani pristup okvirima daje posebnu draž, dioptrijske okvire i naočare za sunce izložili smo po savremenom konceptu koji je uklopljen u atraktivan ambijent u toplim tonovima drveta.

Novi prodajni koncept, poboljšan asortiman modelima poznatih brendova i brojne planirane akcije, samo su neke od novina kojima će biti unapređeneo poslovanje Sani Optik-a u Valjevu",

 

Asortiman dioptrijskih okvira i naočara za sunce obuhvata modele poznatih brendova: Gucci, Puma,  Moschino, Replay,  Baldinini, Vivienne Westwood, Lacoste, Salvatore Ferragamo, Valentino, Missoni.

Ponuda dioptrijskih stakala različitih proizvođača dopunjena je asortimanom kontaktnih sočiva svih vrsta i pratećim priborom.

 

Za sve sugrađane koji imaju problema sa sluhom u Centru za korekciju sluha "Sani Optik" u ponudi su savremena tehnološka rešenja slušnih aparata.  

 

Povodom otvaranja renoviranog prodajnog mesta u Valjevu, kupce očekuju brojne pogodnosti:

 

  •  akcija besplatnog skrininga vida i sluha 
  • 20 posto popusta na dioptrijske okvire, naočare za sunce i dioptrijska stakla 
  •  10 posto popusta na cene  slušnih aparata za gotovinska plaćanja, kontaktnih sočiva i pratećeg materijala.

 

Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja "Sani Optik" će i na novom prodajnom mestu isporučivati medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Valjevu.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 7 sati 4 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 4 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 12 sati 14 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara