Bazen u Petnici (foto: A.M.B.)
Bazen u Petnici (foto: A.M.B.)
02.06.2017, 18:17

Od sutra do 9. juna besplatno kupanje

č: | fb:

Letnja sezona u sportsko rekreativnom centru Petnica počinje sutra (subota) i to tako što će kupanje za sve posetioce biti besplatno, i ne samo prvog dana sezone nego do 9. juna. 

 

Direktor "Valisa", ustanove koja gazduje petničkim bazenima, Aleksandar Mijailović kaže da je odluku o sedam dana besplatnog kupanja donelo rukovodstvo, što je već postala tradicija na početku letnje sezone, jer je i prethodnih godina bio običaj da se prve nedelje od otvaranja ne naplaćuje ulaz.

 

Direktor "Valisa" kaže da je sve spremno za početak letnje sezone, svi planirani radovi su završeni i veruje da će posetioci petničkih bazena uživati i ovog leta. Temperatura vode danas je bila 29 stepeni.

 

Ove sezone kupanje u petničkim bazenima biće skuplje. Devna ulaznica koštaće 250 dinara, 170 dinara je popodnevna, dok je mesečna ulaznica 2.500, a sezonska će koštati 4.500 dinara.

Cena ulaznice na bazenima u Petnici nije menjana od 2010. godine.

Aktuelno

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
U Muzičkoj školi Pre 21 sati 57 minuta

Koncert "Premijere"

Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".