Petnički bazeni u nedelju (foto: SRC Petnica)
Petnički bazeni u nedelju (foto: SRC Petnica)
05.06.2017, 12:51

Za vikend 3.300 posetilaca

č: | fb:

Na početku ovogodišnje letnje sezone u SRC Petnica, prva dva dana, bilo je 3.300 posetilaca. Kako je Kolubarskim.rs rečeno u "Valisu", ustanovi koja gazduje petničkim bazenima, prvog dana u subotu bilo je 300 kupača, pretpostavljaju da je bio manji broj zbog lošeg vremena, dok je u nedelju bilo 3000 posetilaca koji su uživali u lepom i sunčanom danu, i u prelepomo ambijentu SRC Petnica.

 

Rukovodstvo "Valisa" odlučilo je da i ove godine prvih sedam dana od otvaranje letnje sezone, kupanje u SRC Petnica bude besplatno.  

 

Ove godine kupanje u petničkim bazenima biće skuplje. Devna ulaznica koštaće 250 dinara, 170 dinara je popodnevna, dok je mesečna ulaznica 2.500, a sezonska će koštati 4.500 dinara.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 11 sati 17 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 14 sati 6 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.