Registracija Prijava preko FB
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
06.09.2017, 11:39

Sezona kupanja se završava 15. septembra

č: | fb:

Sezona kupanja u SRC Petnica traje do 15. septembra, s tim što je radno vreme skraćeno pa su kapije bazena otvorene od 10 do 18 časova. Po završetku letnje sezone sledi pripreme za ziimsku sezonu i podizanje balona, najavljeno je iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima.

 

Ovogodišnja sezona u SRC Petnica bila je uspešna, što potvrđuje 71.000 prodatih ulaznica za tri meseca, a to je skoro 12.000 više nego prošle godine. Direktor "Valis-a" Aleksandar Mijailović kaže da je sezona bila uspešna zahvaljujući pre svega lepom vremenu i dodaje da je prodajom karata ostvaren prihod od 15,5 miliona dinara.

 

Mijailović najavljuje da će već od sredine septembra početi pripreme za zimsku sezonu i podizanje balona, tako da će "zimski" bazen za posetioce biti otvoren od 10. oktobra, a pre toga 7. oktobra u SRC Petnica biće odigrana međunarodna vaterpolo utakmica.

 

Cena ulaznice za zatvoreni bazen je 250 dinara, dok mesečna karta košta 2.500 dinara. "Zimski" bazen biće otvoren radnim danima od 16 do 19 časova, a vikendom od 10 do 13 i od 16 do 19 časova.

Aktuelno

Željko Trifunović (foto: Lokakni front Va)
Oglasna poruka 4.06.2020

Mali i veliki problemi meštana Petnice

Meštani Petnice obratili su se medijima jer, kako kažu, jedino im je to preostalo da skrenu pažnju javnosti na brojne probleme sa kojima se suočavaju godinama unazad, ali i da lokalnu vlast podsete...  · 3 komentara

Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Zbog epidemije i vanrednog stanja 3.06.2020

Naplaćeno manje poreza na imovinu

Za prvih pet meseci ove godine naplaćeno je 28 miliona dinara manje izvornih prihoda Grada. Od toga, porez na imovinu građana manji je za blizu šest miliona, a od pravnih lica za oko 10,7 miliona...