Voz (foto: Đorđe Đoković)
Voz (foto: Đorđe Đoković)
11.09.2017, 11:00

Izmena saobraćaja vozova na barskoj pruzi

č: | fb:

Zbog radova na barskoj pruzi do 14. novembra doći će do izmene saobraćaja međunarodnih i vozova iz unutrašnjeg saobraćaja, obaveštava preduzeće "Srbija Voz".

 

Voz koji iz Bara polazi u 7.10, saobraćaće do Valjeva i od Vreoca do Beograda, kao i voz koji iz Beograda polazi u 9.10  koji će ići do Vreoca i od Valjeva do Bara. Za putnike će biti organizovan autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo, navodi se u saopštenju.

 

Noćnim vozovima za Bar bćei promenjeno vreme polaska i prevozni put. Voz koji iz Bara polazi u 19.00 , polaziće u 16.50 i voz koji iz Beograda polazi u 21.10, polaziće u 20.17. Ovi vozovi saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko Kraljeva i Lapova.

 

Za putnike iz Užica za Beograd u 3.34, autobuski prevoz između stanica Vreoci i Valjevo, biće organizovan samo radnim danima. Subotom, nedeljom i državnim praznicima autobuskog prevoza neće biti u navedenim stanicama.

 

Za vozove iz Beograda za Vreoce u 4.45 i iz Valjeva za Užice u 19.02, u navedenom periodu neće biti organizovan prevoz autobusima, saopštilo je preduzeće "Srbija Voz".

 

Aktuelno

Učesnici Večeri jezika (foto: SŠ 1300 kaplara)
Veče za pamćenje Pre 1 sati 44 minuta

Putovanje u prošlost, na srpskom i stranim jezicima

I ovog maja, učenici i profesori Srednje škole "Hiljadu trista kaplara" pripremili su Veče jezika, manifestaciju koja je prvi put održana 2015. godine. Na republičkom takmičenju na engleskom jeziku...

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 1 dan 5 sati

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 8 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 8 komentara