Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
27.03.2018, 06:56

Rekonstruisane dve crpne stanice

č: | fb:

Završena je rekonstrukcija crpnih stanica "Janko Janković" i "Bair", preko kojih se vodom snabdeva veliki broj potrošača, a radovi su koštali 12,7 miliona dinara.

 

Direktor Vodovoda Đorđe Milanović kaže da je najveći deo novca za ovu značajnu investiciju obezbeđen zahvaljujući donaciji, dok je deo radova finansirao Vodovod sopstvenim sredstvima.

 

- Rekonstrukcija dve crpne stanice sa 10,5 miliona dinara finansirana je iz donacije SETEC-a, dok je učešće Vodovoda iznosilo 2,2 miliona dinara. Svi radovi su završeni u predviđenom roku. Radi se o investiciji od izuzetnog značaja, s obzirom na to da su ove dve crpne stanice bile u jako lošem stanju. Ovim radovima garantujemo uredno vodosnabdevanje našim sugrađanima koji žive u tom delu grada. Tokom ove nedelje biće ugrađena i oprema, kada je reč o SKADA sistemu, tako da ćemo dobiti i na efikasnosti upravljanja sistemom – rekao je Milanović.

 

Direktor Vodovoda najavljuje da će do kraja godine biti rekonstruisane sve crpne stanice na području grada.

Crpna stanica

Crpna stanica (Foto: JKP Vodovod)

 

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 18 sati 14 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 20 sati 51 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara