Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
05.06.2018, 06:52

Živković zamenik gradonačelnika, Antić i Kalat v.d. direktora

č: | fb:

Odbornici Skupštine grada će na današnjoj sednici konstatovati ostavku zamenika gradonačelnika Dragana Jeremića (SPS) koga je 24. maja Vlada Srbije imenovala za državnog sekretara u Ministarstvu zaštite životne sredine.

 

Kako je Kolubarskim.rs potvrđeno, zamenik gradonačelnika biće dr Zoran Živković (SPS), dok će se Dragan Jeremić vratiti u odborničke klupe.

 

Danas će biti usvojene i ostavke direktora Doma zdravlja i JKP "Vidrak" i imenovani novi v. d. direktora ove ustanove i preduzeća. Kako Kolubarske.rs saznaju za v. d. direktora Doma zdravlja biće imenovana dr Branka Antić, zaposlena u Domu zdravlja, dok će v. d. direktora Vidraka biti Jelena Kalat, trenutno zaposlna u Domu zdravlja.

 

Kalat je sredinom maja imenovana za predsednika Nadzornog odbora JKP "Polet", čiji v.d. direktora Slobodan Andrić, kadar SNS, je najavio ostavku iz "zdravstvenih razloga". Nezvanično saznajemo da je na njegovom mestu viđena pravnica Milica Dasović.

 

Direktor Doma zdravlja dr Zaven der Hazarjan i v. d. direktora JKP Vidrak Ksenija Badem Nenadović, kadrovi SNS, podneli su ostavke na direktorske funkcije "zahvaljujući se na dosadašnjoj saradnji", ali ne navodeći razloge.

 

Ksenija Badem Nenadović, koja je za v. d. direktora izabrana 3. novembra prošle godine je, prema nezvaničnim informacijama, ostavku podnela pre skoro mesec dana.

 

Dr Zaven der Hazarjan je na mesto direktora Doma zdravlja izabran pre dve godine javnim konkursom na period od četiri godine.

 

Na današnjoj sednici Skupštine grada naćiće se i odluke o sprovođenju konkursa za izbor direktora javno komunalnih preduzeća "Vidrak", koje se brine o gradskoj čistoći i "Polet", koje gazduje pijacama.

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 6 sati 7 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 6 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 7 komentara