Registracija Prijava preko FB
Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
12.06.2018, 09:52

Nastradao dečak na Divčibarama

č: | fb:

Devetogodišnji dečak, učenik trećeg razreda OŠ "Miloš Crnjanski" iz Subotice, nastradao je danas na Divčibarama kada je na kolonu dece dok su prelazila Valjevsku ulicu naleteo automobil beogradskih registracija. U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći dve devojčice su zadobile lakše telesne povrede.

 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila oko 10 časova kada je na kolonu osnovaca, koji su bili na Divčibarama na rekreativnoj nastavi, naletelo vozilo beogradskih registracija u trenutku kada je više od polovine mališana prešlo na drugu stranu ulice u neposrednoj blizini hotela "Pepa" u kome su bili smešteni. 

 

Prema izjavi očevidaca, na početku kolone je bila učiteljica, a na začelju rekreator, koji je video automobil koji se ne smanjući brzinu kretao pravo na kolonu mališana. Vozač nije uočio ni rekreatora koji je mahao rukom pokazujući mu da stane. 

 

Kako saznajemo učenici subotičke osnovne škole je trebalo danas da se vrate sa rekreativne nastave, a vreme između doručka i ručka želeli su da iskoriste za šetnju.

 

Uviđaj na Divčibarama je u toku.

Aktuelno

Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
Na Desankinom vencu Pre 11 sati 34 minuta

"Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" po sedmi put

Građanski protest "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" večeras, po sedmi put, na Desankinom vencu od 18 časova. Do slobode se može doći samo promenom. Zamena je samo kratkotrajan predah za sve...  · 3 komentara