Registracija Prijava preko FB
Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
23.08.2018, 08:26

Na Petničkim bazenima noćno kupanje

č: | fb:

U SRC Petnica večeras (23. avgust) će biti organizovano noćno kupanje, saopšteno je iz UFK Valis, koja gazduje petničkim bazenima. Kapije sportskog centra za noćne kupače biće otvorene od 21 čas do ponoći, a cena karte je 200 dinara.

 

Ovo je inače prvo ovogodišnje noćno kupanje u Petnici, a nije bilo organizovano ranije zbog loših vremenskih uslova.

 

"S obzirom na to da je već nekoliko dana za redom dnevna temperatura vazduha preko 30 stepeni, a da će temperatura vode biti oko 26 stepeni, što je uslov za noćno, odlučili smo da organizujemo kupanje",  kaže Aleksandar Mijailović, direktor UFK Valis.

 

On dodaje da se ne mogu pohvaliti uspešnom sezonom zbog nestabilnog vremena i čestih kiša u junu i julu. Do sada je, pre svega zahvaljujući toplom avgustu, petničke bazene posetilo 45000 kupača.

 

Koliko je sezona bila loša u SRC Petnica upravo govori i to što je noćno kupanje prvi put ove sezone organizovano tek danas - 23. avgusta. Prošle, kao i pethodnih godina, prvo noćno kupanje je organizovano sredinom jula, a pod reflektorima je bilo kupanja i tokom avgusta prošle godine.

 

Aktuelno

Željko Trifunović (foto: Lokakni front Va)
Oglasna poruka 4.06.2020

Mali i veliki problemi meštana Petnice

Meštani Petnice obratili su se medijima jer, kako kažu, jedino im je to preostalo da skrenu pažnju javnosti na brojne probleme sa kojima se suočavaju godinama unazad, ali i da lokalnu vlast podsete...  · 3 komentara

Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Zbog epidemije i vanrednog stanja 3.06.2020

Naplaćeno manje poreza na imovinu

Za prvih pet meseci ove godine naplaćeno je 28 miliona dinara manje izvornih prihoda Grada. Od toga, porez na imovinu građana manji je za blizu šest miliona, a od pravnih lica za oko 10,7 miliona...