Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
23.08.2018, 08:26

Na Petničkim bazenima noćno kupanje

č: | fb:

U SRC Petnica večeras (23. avgust) će biti organizovano noćno kupanje, saopšteno je iz UFK Valis, koja gazduje petničkim bazenima. Kapije sportskog centra za noćne kupače biće otvorene od 21 čas do ponoći, a cena karte je 200 dinara.

 

Ovo je inače prvo ovogodišnje noćno kupanje u Petnici, a nije bilo organizovano ranije zbog loših vremenskih uslova.

 

"S obzirom na to da je već nekoliko dana za redom dnevna temperatura vazduha preko 30 stepeni, a da će temperatura vode biti oko 26 stepeni, što je uslov za noćno, odlučili smo da organizujemo kupanje",  kaže Aleksandar Mijailović, direktor UFK Valis.

 

On dodaje da se ne mogu pohvaliti uspešnom sezonom zbog nestabilnog vremena i čestih kiša u junu i julu. Do sada je, pre svega zahvaljujući toplom avgustu, petničke bazene posetilo 45000 kupača.

 

Koliko je sezona bila loša u SRC Petnica upravo govori i to što je noćno kupanje prvi put ove sezone organizovano tek danas - 23. avgusta. Prošle, kao i pethodnih godina, prvo noćno kupanje je organizovano sredinom jula, a pod reflektorima je bilo kupanja i tokom avgusta prošle godine.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 26 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 3 sati 15 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.