Odbornici Skupštine grada (foto: Đorđe Đoković)
Odbornici Skupštine grada (foto: Đorđe Đoković)
15.10.2018, 10:48

Naprednjaci menjali svoje članove u kadrovskoj komisiji

č: | fb:

Na predlog gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića, lidera valjevskih naprednjaka promenjeni su članovi, iz redova SNS-a, gradske Komisije za kadrovska i administrativna pitanja i radne odnose.

 

Razrešena je Marijana Stanojević koja je za predsednika Komisije imenovana u novembru prošle godine umesto dr Zorice Jocić, koja je na čelu Komisije bila od 20. juna 2016. godine.

 

Kao tada tako i sada promene su načinjene bez objašnjenja i obrazloženja, a predlog o razrešenju je usvojila Skupština grada "u paketu“ sa ostalim kadrovskim pitanjima. Marijana Stanojević je početkom septembra smenjena i sa mesta sekretara GrO Srpske napredne stranke.

 

Pored Marijane Stanojević, razrešeni su i članovi Gorica Božić, Milan Gajić i Rada Jovanović, a umesto njih su imenovani dr Dobrivoje Grujičić za predsednika Komisije za kadrovska i administrativna pitanja i radne odnose, i članovi Branka Antić, Borko Aleksić i Miodrag Lazić.

 

Članovi Komisije koji su imenovani na predlog koalicije okupljene oko socijalista nisu menjani, tako da, pored tri člana i predsednika iz redova SNS-a, u Komisiji su i Žarko Vasiljević, zamenik predsednika Komisije, i članovi Sandra Gavrilović i Milena Dosković.

Aktuelno

Hansgrohe (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Lokalni odgovor Pre 1 sati 31 minuta

Nemački red i kvalitet nisu za Valjevo?

Da li bi "Hansgrohe" mogao u Nemačkoj da gradi fabriku bez dozvole kao što to možda radi u Valjevu? To je pitanje koje možemo postaviti danas u Gradskoj upravi na javnoj prezentaciji studije o...

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 23 sati 12 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara