Registracija Prijava preko FB
Korak u nauku (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Korak u nauku (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
29.11.2018, 09:42

Konferencija "Korak u nauku"

č: | fb:

Istraživačka stanica Petnica sedamnaesti put po redu organizuje godišnju konferenciju polaznika svojih programa "Korak u nauku".

 

Svečano otvaranje predviđeno je danas u 16.00 časova. Planirano je da Konferenciju otvori ambasador Nemačke Tomas Šib i državna sekretarka u ministarstvu telekomunikacija Tatjana Matić.

 

Od danas do 2. decembra biće predstavljeni rezultati istraživačkih projekata 130 polaznika letnjih programa ISP iz oblasti prirodnih, društvenih i tehničkih nauka. Učesnici Konferencije će svoje radove predstaviti u formi usmenih i poster prezentacija. 

 

Pored njih Konferenciji će prisustvovati i mentori, studenti i stručni saradnici sa fakulteta i instituta, njih preko sedamdeset.

 

Priliku da svoje prve korake u nauci predstave imaće, pored srednjoškolaca iz Srbije, i 20 učenika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Korak u nauku

Korak u nauku

Aktuelno

 (foto: )
U Centru za kulturu Pre 1 dan 4 sati

Premijera filma "Težina lanaca 3" u Valjevu

U Centru za kulturu večeras od 20 časova premijera filma "Težina lanaca 3" u režiji Borisa Malagurskog. Od svake prodate karte 50 dinara biće donirano Centru za vantelesnu oplodnju koji već osam...