Korak u nauku (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Korak u nauku (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
29.11.2018, 09:42

Konferencija "Korak u nauku"

č: | fb:

Istraživačka stanica Petnica sedamnaesti put po redu organizuje godišnju konferenciju polaznika svojih programa "Korak u nauku".

 

Svečano otvaranje predviđeno je danas u 16.00 časova. Planirano je da Konferenciju otvori ambasador Nemačke Tomas Šib i državna sekretarka u ministarstvu telekomunikacija Tatjana Matić.

 

Od danas do 2. decembra biće predstavljeni rezultati istraživačkih projekata 130 polaznika letnjih programa ISP iz oblasti prirodnih, društvenih i tehničkih nauka. Učesnici Konferencije će svoje radove predstaviti u formi usmenih i poster prezentacija. 

 

Pored njih Konferenciji će prisustvovati i mentori, studenti i stručni saradnici sa fakulteta i instituta, njih preko sedamdeset.

 

Priliku da svoje prve korake u nauci predstave imaće, pored srednjoškolaca iz Srbije, i 20 učenika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Korak u nauku

Korak u nauku

Aktuelno

 (foto: )
Diplomci Fakulteta dramskih umetnosti Pre 19 sati

Na Abro festu večeras "Hajde da improvizujemo"

Na Abro festu večeras diplomci Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu predstaviće neuobičajenu pozorišnu formu naslovljenu "Hajde da improvizujemo". To je zanimljivo i duhovito scensko delo...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 19 sati 13 minuta

I skup rogova u vreći je "jedinstvo"!

Političari i stranke dolaze i odlaze, a jedan politički ideal, ostaje. To je "jedinstvo", uz neznatne varijacije. Počev, recimo, sa "Podaj Bože, da se Srbi slože!", ili "Samo sloga, Srbina...

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U ambulantama Doma zdravlja Pre 20 sati 33 minuta

Počinje vakcinacija protiv gripa

Od četvrtka 29. septembra u ambulantama Doma zdravlja počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa. Za Dom zdravlja Valjevo opredeljeno je 5.300 doza, od čega su većina četvorovalentne, koje štite od...