Registracija Prijava preko FB
Korak u nauku (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Korak u nauku (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
29.11.2018, 09:42

Konferencija "Korak u nauku"

č: | fb:

Istraživačka stanica Petnica sedamnaesti put po redu organizuje godišnju konferenciju polaznika svojih programa "Korak u nauku".

 

Svečano otvaranje predviđeno je danas u 16.00 časova. Planirano je da Konferenciju otvori ambasador Nemačke Tomas Šib i državna sekretarka u ministarstvu telekomunikacija Tatjana Matić.

 

Od danas do 2. decembra biće predstavljeni rezultati istraživačkih projekata 130 polaznika letnjih programa ISP iz oblasti prirodnih, društvenih i tehničkih nauka. Učesnici Konferencije će svoje radove predstaviti u formi usmenih i poster prezentacija. 

 

Pored njih Konferenciji će prisustvovati i mentori, studenti i stručni saradnici sa fakulteta i instituta, njih preko sedamdeset.

 

Priliku da svoje prve korake u nauci predstave imaće, pored srednjoškolaca iz Srbije, i 20 učenika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Korak u nauku

Korak u nauku

Aktuelno

Evropska nedelja mobilnosti u Mionici (foto: Željko Maksić)
Kampanja za pešačenje i vožnju bicikla Pre 1 dan 10 sati

“Evropska nedelja mobilnosti” u Mionici

Mionica se ove godine po prvi put uključila u manifestaciju "Evropska nedelja mobilnosti". Za najmlađe je organizovano predavanje o bezbednom kretanju u saobraćaju, podeljeni su im fluoroscentni...

Učesnici radionice SeaVa Youth  (foto: VAKUM)
Zajedno na učenju i druženju srednjoškolci iz Srbije i Crne Gore 20.09.2019

Mladi Kolubarskog okruga na radionici igranog filma u Ulcinju

Desetoro srednjoškolaca iz Valjeva, Mionice, Osečine i Uba i desetoro iz Crne Gore, osmisliće i realizovaće kratkometražni igrani film u okviru Filmske radionice pod nazivom SeaVa Youth koja je...  · 1 komentar