Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
01.12.2018, 10:43

Umesto vršioca dužnosti imenovani direktori

č: | fb:

Skupština grada imenovala je na period od četiri godine direktore Centra za socijalni rad, Doma zdravlja Valjevo i Apoteke "Valjevo".

 

Nakon sprovedenog konkursa za direktora Centra za socijalni rad imenovana je Katarina Milićević, diplomirani pravnik, koja je funkciju v. d. direktora obavljala od 29. septembra 2017. godine.

 

Za direktoraDoma zdravlja imenovana je dr Branka Antić, specijalista opšte medicine, koja je funkciju direktora valjevske zdravstvene ustanove obavljala od 5. juna 2018. godine.

Kako je navedeno u obrazloženju Odluke za izbor direktora Doma zdravlja, na konkurs se prijavio samo jedan kandidat, a Upravni odbor je "jednoglasno izabrao kandidata dr Branku Antić".

 

Aktuelni direktor Apoteke "Valjevo" Vojislav Stepanović, diplomirani farmaceut, nakon sprovedenog konkursa i odluke Upravnog odbora, ponovo je imenovan na period od četiri godine za prvog čoveka valjevskih apoteka. Njegov novi četvorogodišnji mandat počinje 28. decembra.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 4 sati 26 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar