Doček Nove 2018. na Divčibarama (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Doček Nove 2018. na Divčibarama (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
31.12.2018, 10:00

Bojan Marović u novogodišnjoj noći na Divčibarama

č: | fb:

U novogodišnjoj noći goste na Divčibarama zabavljaće Bojan Marović, dok u Valjevu ni ove godine nema organizovanog dočeka na Gradskom trgu, niti ima bilo kakvog programa za decu na otvorenom.

 

"Grad Valjevo u saradnji sa Centrom za kulturu Valjevo, organizuje svečani doček Nove godine na otvorenom za svoje sugrađane. I 2019. godinu dočekaćemo u turističkom centru Divčibare, uz veliku binu i koncert Bojana Marovića, zvezde naše muzičke scene, i uz tradicionalni novogodišnji vatromet", navedeno je u konkusnoj dokumentaciji javne nabavke, koju je raspisao Centar za kulturu za uslugu organizacija dočeka Nove godine.

 

Koncert Bojana Marovića, koji će trajati od 22.30 do 01.00 čas, košta 800.000 dinara, za iznajmljivanje opreme biće izdvojeno 392.000 dinara, dok tradicionalni novogodišnji vatromet košta 118.500 dinara.

 

Program za najmlađe, koji će biti organizovan na sportskim terenima pored hotela "Divčibare", trajaće od 16 do 16.30 časova, rok bend će publiku zabavljati od 20 do 21 čas, potom do 22.30 nastupa di-džej, dok će trubači na bini biti od ponoći. Za te programe izdvojeno je 150.000 dinara.

 

U budžetu Valjeva je za organizaciji novogodišnjeg dočeka opredeljeno dva miliona dinara.

 

Prošle godine na Divčibarama je u novogodišnjoj noći nastupila grupa "Osvajači", njihov koncert je koštao 600 hiljada dinara, dok je ukupan budžet za sve novogodišnje programe 2018. godine iznosio 2,5 miliona dinara.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 6 sati 41 minuta

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 1 komentar

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 23 sati 36 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 6 sati

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...