Lokalni novogodišnji ukrasi (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni novogodišnji ukrasi (foto: Kolubarske.rs)
01.01.2019, 12:10

Hvala deda mrazovima za sve što "čine" za nas!

č: | fb:

Aktivisti Lokalnog fronta Va, pretposlednjeg dana 2018. godine, okitili su ručno pravljenim novogodišnjim ukrasima rupe i znake koji upozoravaju na oštećenja i radove u Ulici 25. juna u Novom Naselju.

 

Ta ulica je već duže vreme raskopana, prepuna rupa i blata, kako kažu žitelji "radovi traju kao gladna godina bez izgleda da će uskoro biti završeni".

Lokalni novogodišnji ukrasi

Lokalni novogodišnji ukrasi (Foto: Kolubarske.rs)

Lokalni novogodišnji ukrasi

Lokalni novogodišnji ukrasi (Foto: Kolubarske.rs)

Lokalni novogodišnji ukrasi

Lokalni novogodišnji ukrasi (Foto: Kolubarske.rs)

 

Aktivisti Loklanog fronta, uz podršku nekoliko žitelja tog dela Valjeva, u nedelju su ukrašavali raskopane ulice u Novom Naselju.

 

- Građani, u nedostatku inicijative odgovornih, probleme moraju da rešavaju na svoj način. Kiteći rupe i obeležavajući ih, povećava se šansa da se tim pitanjem neko, ko je zadužen za to, pozabavi. Na kraju, treba i odati "priznanje" onima koji su zaslužni za stanje u kojem se naš grad i njegove ulice nalaze – kažu aktivisti Loklanog fronta uz poruku hvala deda mrazovima za sve što "čine" za nas!

Ulica 25. maj u Novom Naselju

Ulica 25. maj u Novom Naselju (Foto: Kolubarske.rs)

  

Zatrpane rupe u Ulici 25. maj

Zatrpane rupe u Ulici 25. maj (Foto: Kolubarske.rs)

Nažalost novogodišnji nakit nije dugo krasio Novo Naselje, već sutradan poslednjeg dana decembra, "nadležni" su ga uklonili. "Kada bi tako brzo reagovali i za krpljenje rupa, popravke, sređivanje, obnavljanje, investiranje..., gde bi nam kraj bio", kažu žitelji Novog Naselja. 

 

Dodaju da su "nadležni" brzo došli i poskidali ukrase, a onda presuli rupe! "Misle da su rešili problem!"

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 17 sati 10 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 14 sati 20 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara