Registracija Prijava preko FB
Vodoskok u Novom Naselju (foto: Kolubarske.rs)
Vodoskok u Novom Naselju (foto: Kolubarske.rs)
09.04.2019, 12:38

"Vodoskok" u Novom Naselju

č: | fb:

Pažnju vozača i pešaka, koji su prolazili duplim trakama u Novom Naselju danas oko jedan čas iza podneva, privukao je "vodoskok" koji je bio visok preko metar. U Ulici Bore Atanackovića, odmah ispod mosta u Novom Naselju, iz šahte je izvirala voda, i to čista, a raskrsnica je bila poplavljena.

 

Voda je, kažu žitelji, "nekontrolisano izvirala i oticala više od jednog sata". Zabrinuti su što tolika čista voda odlazi u nepovrat i što nije reagovala ekipa vodovoda.

 

Iz gradskog vodovoda poručuju da nema razloga za zabrinutost, da je voda "kontrolisano" ispuštena iz sistema, kako bi popravili kvar u Ulici Branislava Markovića.

Vodoskok u Novom Naselju

Vodoskok u Novom Naselju (Foto: Kolubarske.rs)

Direktor JKP Vodovod Đorđe Milanvić objašnjava da se trenutno radi rekonstrukcija vodovodne mreže i zamena  priključaka u Ulici Bransilava Markovića u Novom Naselju, gde je za vreme radova došlo do pucanje stare azbestne cevi.

 

"Da bismo cev zamenili neophodno je iz sistema ispustiti vodu, a to činimo preko podzemnih hidranata, kojih ima i u drugim delovima grada", kaže Milanović i podseća da je slična situacija bila pre nekog vremena u Hajduk Veljkovoj ulici, kod "parnjače", gde je takođe zbog pucanja vodovodne cevi, preko podzemnog hidranta, ispuštena voda iz sistema. I tada je to izgledalo kao vodoskok i "nekontrolisano oticanje pijaće vode".

Aktuelno

TV N1 (foto: )
Kolubarske.rs podržavaju inicijativu Pre 23 sati 4 minuta

Da se vidi N1

S obzirom na to da su mediji sa nacionalnom frekvencijom u najvećoj meri propagandno glasilo jednog čoveka i vladajuće partokratije, program N1 je jedini mediji na kome se mogu čuti različiti...  · 3 komentara

Promocija Koraksovog kalendara (foto: Đorđe Đoković)
Prepuna MMF Avantura na promociji Koraksovog kalendara 25.01.2020

Ponovo "saterani u kafane"

U Valjevu u alternativnom prostoru, kao i u prethodnih devet gradova, predstavljen je novogodišnji Koraksov kalendar. "Posle 20 godina, ponovo smo saterani u kafane... Živimo u Srbiji u kojoj...  · 6 komentara

Ajfelov toranj (foto: Dragan Belajac Džagi)
Ovoga puta o ljubavi 25.01.2020

Na kafi ispod "Ajfelovog tornja" na Ubu

Odžačar, kolekcionar i od svake ruke darovit Milivoj Tanasijević ćerki Obreniji ispunio želju. U dvorištu porodične kuće napravio je Ajfelov toranj, visok 5,3 metra i težak oko 200 kilograma....  · 3 komentara