Registracija Prijava preko FB
Gimnazijalci i profesorka Vera Vaš (foto: valjevskagimnazija.edu.rs)
Gimnazijalci i profesorka Vera Vaš (foto: valjevskagimnazija.edu.rs)
26.04.2019, 09:32

Recitatori Valjevske gimnazije najbolji

č: | fb:

Na okružnoj smotri recitatora "Pesniče naroda mog", održanoj ove nedelje u Kulturnom centru Mionica, na kojoj je učestvovalo 25 recitatora, recitatori, učenici, Valjevske gimnazije bili su najuspešniji.

 

Prvo mesto i plasman na republičku smotru osvojila je Dinka Radosavljević, III-5, pesmom "Trava" Milana Dedinca, dok je drugo mesto osvojio Veljko Uskoković, IV-3, koji je govorio narodnu pesmu "Početak bune protiv dahija".

 

Valjevska gimnazija će na republičkoj smotri recitatora predstavljati Kolubarski okrug sa dva recitatora, s obzirom na to da je direktan plasman sa opštinske smotre izborila Doroteja Vuković, III-6, govoreći pesmu Branislava Petrovića "Ko sam ja".                                                                                        

Aktuelno

Podrška za Aleksandra na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Na Gradskom trgu u Valjevu 18.10.2019

Podrška za hrabrog Aleksandra Obradovića

Ovo nije miting, niti je protest, ovde se ne prebrojavamo, ovde su hrabri ljudi koji su došli da pruže podršku i da iskažu poštovanje hrabrom radniku "Krušika" Aleksandru Obradoviću, rečeno je na...  · 8 komentara

Lokalizovan požar u Novoj Srbijanki (foto: Kolubarske.rs)
Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije 18.10.2019

Požar nakon prodaje "Nove Srbijanke"

Od jutros "plamena više nema na objektima Nove Srbijanke tako da je požar u završnoj fazi likvidacije". Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije u preduzeću koje je pre tri dana...