Gimnazijalci i profesorka Vera Vaš (foto: valjevskagimnazija.edu.rs)
Gimnazijalci i profesorka Vera Vaš (foto: valjevskagimnazija.edu.rs)
26.04.2019, 09:32

Recitatori Valjevske gimnazije najbolji

č: | fb:

Na okružnoj smotri recitatora "Pesniče naroda mog", održanoj ove nedelje u Kulturnom centru Mionica, na kojoj je učestvovalo 25 recitatora, recitatori, učenici, Valjevske gimnazije bili su najuspešniji.

 

Prvo mesto i plasman na republičku smotru osvojila je Dinka Radosavljević, III-5, pesmom "Trava" Milana Dedinca, dok je drugo mesto osvojio Veljko Uskoković, IV-3, koji je govorio narodnu pesmu "Početak bune protiv dahija".

 

Valjevska gimnazija će na republičkoj smotri recitatora predstavljati Kolubarski okrug sa dva recitatora, s obzirom na to da je direktan plasman sa opštinske smotre izborila Doroteja Vuković, III-6, govoreći pesmu Branislava Petrovića "Ko sam ja".                                                                                        

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 17 sati 4 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 12 sati 29 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar