Registracija Prijava preko FB
Marko i Nemanja sa svojim mentorima (foto: Tehnička škola)
Marko i Nemanja sa svojim mentorima (foto: Tehnička škola)
07.05.2019, 10:21

Učenici Tehničke škole osvojili prvo mesto na takmičenju "Balkan junior"

č: | fb:

Učenici valjevske Tehničke škole Marko Dević i Nemanja Divnić osvojili su prvo mesto u oblasti mehatronike na međunarodnom takmičenju "Balkan junior", koje je ove godine održano u Ohridu.

 

Na takmičenju, koje je održano po sedmi put, učestvovalo je osam škola iz osam zemalja: iz Makedonije, Srbije, Hrvastke, Slovenije, Rumunije, Crne Gore, Turske i Bosne i Hercegovine. Iz svake škole je učestvovalo po dva učenika.

 

Valjevsku Tehničku školu na ovom takmičenju su predstavljali učenici odeljenja 3-5, Marko Dević i Nemanja Divnić, koji su osvojili prvo mesto, a njihovi mentori bili su profesori Goran Mićović i Vukoman Leković, kao i direktor škole Branko Goloskoković.

 

„Na ovaj način, naša škola potvrđuje da se ulaganjem u obrazovanje i vaspitanje, trudom, mogu postići veliki uspesi na svim poljima. Takođe, ovim projektom brišemo sve granice, delimo znanja i iskustva i uživamo u međusobnom prijateljstvu“, navodi se u saopštenju Tehničke škole.

Aktuelno

Razgovori pod lipom (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
"Razgovori pod lipom" Pre 21 sati 48 minuta

Sezona lova na neistomišljenike

Sezoni lova na neistomišljenike koja je otvorena dolaskom na vlast Aleksandra Vučića priključuli su se i valjevski naprednjaci. O progonu neistomišljenika večeras će pod lipom od 20 časova govoriti...