Registracija Prijava preko FB
Marko i Nemanja sa svojim mentorima (foto: Tehnička škola)
Marko i Nemanja sa svojim mentorima (foto: Tehnička škola)
07.05.2019, 10:21

Učenici Tehničke škole osvojili prvo mesto na takmičenju "Balkan junior"

č: | fb:

Učenici valjevske Tehničke škole Marko Dević i Nemanja Divnić osvojili su prvo mesto u oblasti mehatronike na međunarodnom takmičenju "Balkan junior", koje je ove godine održano u Ohridu.

 

Na takmičenju, koje je održano po sedmi put, učestvovalo je osam škola iz osam zemalja: iz Makedonije, Srbije, Hrvastke, Slovenije, Rumunije, Crne Gore, Turske i Bosne i Hercegovine. Iz svake škole je učestvovalo po dva učenika.

 

Valjevsku Tehničku školu na ovom takmičenju su predstavljali učenici odeljenja 3-5, Marko Dević i Nemanja Divnić, koji su osvojili prvo mesto, a njihovi mentori bili su profesori Goran Mićović i Vukoman Leković, kao i direktor škole Branko Goloskoković.

 

„Na ovaj način, naša škola potvrđuje da se ulaganjem u obrazovanje i vaspitanje, trudom, mogu postići veliki uspesi na svim poljima. Takođe, ovim projektom brišemo sve granice, delimo znanja i iskustva i uživamo u međusobnom prijateljstvu“, navodi se u saopštenju Tehničke škole.

Aktuelno

Podrška za Aleksandra na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Na Gradskom trgu u Valjevu 18.10.2019

Podrška za hrabrog Aleksandra Obradovića

Ovo nije miting, niti je protest, ovde se ne prebrojavamo, ovde su hrabri ljudi koji su došli da pruže podršku i da iskažu poštovanje hrabrom radniku "Krušika" Aleksandru Obradoviću, rečeno je na...  · 8 komentara

Lokalizovan požar u Novoj Srbijanki (foto: Kolubarske.rs)
Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije 18.10.2019

Požar nakon prodaje "Nove Srbijanke"

Od jutros "plamena više nema na objektima Nove Srbijanke tako da je požar u završnoj fazi likvidacije". Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije u preduzeću koje je pre tri dana...