Marko i Nemanja sa svojim mentorima (foto: Tehnička škola)
Marko i Nemanja sa svojim mentorima (foto: Tehnička škola)
07.05.2019, 10:21

Učenici Tehničke škole osvojili prvo mesto na takmičenju "Balkan junior"

č: | fb:

Učenici valjevske Tehničke škole Marko Dević i Nemanja Divnić osvojili su prvo mesto u oblasti mehatronike na međunarodnom takmičenju "Balkan junior", koje je ove godine održano u Ohridu.

 

Na takmičenju, koje je održano po sedmi put, učestvovalo je osam škola iz osam zemalja: iz Makedonije, Srbije, Hrvastke, Slovenije, Rumunije, Crne Gore, Turske i Bosne i Hercegovine. Iz svake škole je učestvovalo po dva učenika.

 

Valjevsku Tehničku školu na ovom takmičenju su predstavljali učenici odeljenja 3-5, Marko Dević i Nemanja Divnić, koji su osvojili prvo mesto, a njihovi mentori bili su profesori Goran Mićović i Vukoman Leković, kao i direktor škole Branko Goloskoković.

 

„Na ovaj način, naša škola potvrđuje da se ulaganjem u obrazovanje i vaspitanje, trudom, mogu postići veliki uspesi na svim poljima. Takođe, ovim projektom brišemo sve granice, delimo znanja i iskustva i uživamo u međusobnom prijateljstvu“, navodi se u saopštenju Tehničke škole.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 1 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara