Registracija Prijava preko FB
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
08.08.2019, 09:32

Ponovo noćno kupanje u Petnici

č: | fb:

Po drugi put u ovogodišnjoj letnjoj sezoni večeras od 21 čas do ponoći biće organizovano noćno kupanje u SRC Petnica.

 

I ove godine, kao i prethodnih, u UFK "Valis" koja gazduje petničkim bazenima, je odlučeno da zbog visokih dnevnih temperatura, ali i interesovanja posebno mladih, organizuju i noćno kupanje.  Iskustvo iz prethodnih godina pokazalo je da je u dane vikenda za noćno kupanje manje interesovanje, otuda će samo radnim danima kapije bazena biti otvorene i noću.


Cena ulaznice za noćno kupanje u SRC Petnica nepromenjena je već nekoliko godina i iznosi 200 dinara.

 

Kupališna sezona na petničkim bazenima počela je 31. maja i do sada je u ovom sportsko-rekreativnom centru uživalo i spas od vrućine pronašlo preko 50.000 upača, dok je juče bilo oko 1650 kupača.

 

U okviru SRC Petnica, koje je udaljeno samo osam kilometara od Valjeva, na površini od oko šest hektara nalaze se četiri bazena sa tribinama. Zbog korišćenja termalnog izvorišta temperature vode je oko 28 stepeni.

 

Pored bazena nalaze se sportski tereni za odbojku na pesku, mali fudbal, basket, mali fudbal u pesku, košarku, stoni tenis, kao i ugostiteljski objekti.

 

Aktuelno

Željko Trifunović (foto: Lokakni front Va)
Oglasna poruka Pre 1 dan 2 sati

Mali i veliki problemi meštana Petnice

Meštani Petnice obratili su se medijima jer, kako kažu, jedino im je to preostalo da skrenu pažnju javnosti na brojne probleme sa kojima se suočavaju godinama unazad, ali i da lokalnu vlast podsete...  · 3 komentara

Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Zbog epidemije i vanrednog stanja 3.06.2020

Naplaćeno manje poreza na imovinu

Za prvih pet meseci ove godine naplaćeno je 28 miliona dinara manje izvornih prihoda Grada. Od toga, porez na imovinu građana manji je za blizu šest miliona, a od pravnih lica za oko 10,7 miliona...