Registracija Prijava preko FB
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
08.08.2019, 09:32

Ponovo noćno kupanje u Petnici

č: | fb:

Po drugi put u ovogodišnjoj letnjoj sezoni večeras od 21 čas do ponoći biće organizovano noćno kupanje u SRC Petnica.

 

I ove godine, kao i prethodnih, u UFK "Valis" koja gazduje petničkim bazenima, je odlučeno da zbog visokih dnevnih temperatura, ali i interesovanja posebno mladih, organizuju i noćno kupanje.  Iskustvo iz prethodnih godina pokazalo je da je u dane vikenda za noćno kupanje manje interesovanje, otuda će samo radnim danima kapije bazena biti otvorene i noću.


Cena ulaznice za noćno kupanje u SRC Petnica nepromenjena je već nekoliko godina i iznosi 200 dinara.

 

Kupališna sezona na petničkim bazenima počela je 31. maja i do sada je u ovom sportsko-rekreativnom centru uživalo i spas od vrućine pronašlo preko 50.000 upača, dok je juče bilo oko 1650 kupača.

 

U okviru SRC Petnica, koje je udaljeno samo osam kilometara od Valjeva, na površini od oko šest hektara nalaze se četiri bazena sa tribinama. Zbog korišćenja termalnog izvorišta temperature vode je oko 28 stepeni.

 

Pored bazena nalaze se sportski tereni za odbojku na pesku, mali fudbal, basket, mali fudbal u pesku, košarku, stoni tenis, kao i ugostiteljski objekti.

 

Aktuelno

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 16 sati 8 minuta

Narode moj

"Kao što od nesposobnog i neiskusnog sudije ne možemo očekivati pravedne presude, tako se ne može očekivati da narod koji je pun zabluda  i neznanja bude, osim u retkim slučajevima, razborit i...

Aleksandar Kovačević, Gala, Nkika i Milorad Ratković (foto: Đorđe Đoković)
Bogojevljensko plivanje za Časni krst 19.01.2020

Pobednik Aleksandar Kovačević

Šesnaestogodišnji Aleksandar Kovačević, učenik valjevske Tehničke škole, osvojio je Časni krst na tradicionalnom "Bogojavljenskom plivanju za Časni krst", koje je održano po deseti put na brani...  · 2 komentara