Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
14.10.2019, 09:46

Otvoren zimski bazen u Petnici

č: | fb:

Zatvoreni bazen u SRC "Petnica" od danas je otvoren za građane, a cena ulaznice je 150 dinara. Zimski bazen biće otvoren do početka maja, uključujući prvomajske praznike.

 

Kako je saopšteno iz UFK Valis, koja gazduje bazenima u Petnici, "balon" je radnim danima za građane otvoren od 15 do 18 časova, a vikendom od 12 do 18 časova. Termini od 8 do 11 časova i večernji posle 18 časova rezervisani su za sportiste. Termini od 11 do 15 časova planirani su za decu školskog uzrasta.

 

Prethodnih godina zimski bazen su besplatno koristili osnovci u okviru projekta koji su zajednički realizovali Grad Valjevo i plivački klub "Valis". Još uvek nema informacije da li će i ove zime biti realizovan projekat za valjevske osnovce.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 8 sati 8 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 10 sati 58 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.