Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
21.03.2020, 20:31

U Valjevu 18 obolelih od korona virusa

č: | fb:

U Valjevu je još šest osoba obolelo od korona virusa, među njima su jedno dete i dve ženske osobe, nezvanično je potvrđeno Kolubarskim.rs iz više izvora.

 

Uzorci šestoro novoobolelih su poslati na analizu u nacionalnu referentnu laboratoriju Instituta Torlak, odakle je stigla potvrda da su testirani pozitivni na korona virus.

 

Kako nam je rečeno, obolelo dete, ženska osoba i trojica muškaraca se nalaze na odeljenju Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, dobrog opšteg stanja, dok jedna ženska osoba ima lakšu kliničku sliku i nalazi se u kućnim uslovima.

 

U Valjevu je do sada registrovano ukupno 18 potvrđenih slučajeva korona virusa. U Republici Srbiji je do 18 časova registrovano ukupno 171 potvrđenih slučajeva korona virusa, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja.

 

Kako nezvanično saznajemo u Valjevu je oko 320 osoba u kućnoj izolaciji.

 

 

 

Aktuelno

BrankaAntić (foto: Đorđe Đoković)
Sindikat Sloga o samovolji direktora Doma zdravlja Pre 48 minuta

Umesto da zaposlene primi u stalni radni odnos, preti tužbom

Sndikati "Sloga" pozvali su direktorku Doma zdravlja u Valjevu da u radni odnos za stalno primi sve koji ispunjavaju uslove na osnovu naredbe Ministarstva zdravlja, ali i da se izvini uredništvu...

Saobraćajka u Popučkama (foto: Kolubarske.rs)
U selu Popučke Pre 20 sati 9 minuta

Dve osobe poginule u direktnom sudaru vozila

Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 9 časova na magistralnom putu Valjevo – Beograd u selu Popučke.

Zdravstveni radnici kovid ambulante (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 21 sati 56 minuta

Heroji imaju ime, ako su heroji...

Danima slušamo kako su medicinski radnici koji su se borili sa epidemijom, "naši heroji". Što je sasvim u redu, pod uslovom da su više heroji, nego naši. Ili da bi ih herojima smatrali i drugde,...  · 5 komentara