Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
22.04.2020, 08:34

U Valjevu 157 obolelih od koronavirusa

č: | fb:

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 21. aprila, broj obolelih od COVID-19 na teritoriji Valjeva je, u odnosu na izveštaj prethodnog dana, povećan za troje, tako da je ukupno 157 potvrđena slučaja.

 

Najviše novoobolelih je u Lajkovcu, njih četvoro tako da je u toj varoši ukupno 18 osoba obolelih odm COVID-19; u Ubu 22, u Mionici 13 , u Osečini 9 i u Ljigu sedmoro obolelih od novog koronavirusa. Ukupan broj obolelih na teritoriji Kolubarskog okruga je 226.

  

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Kolubarskom okrugu su izlečena 64, a u Valjevu 54 pacijenta. 

 

Od posledica COVOD-19 u Valjevu je preminulo 17 osoba, prosečna starost je 68 godina, dok je u Kolubarskom okrugu 20 preminulih.

 

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 13 sati 11 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 20 sati 27 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara