Zelena pijaca (foto: Đorđe Đoković)
Zelena pijaca (foto: Đorđe Đoković)
28.04.2020, 08:22

Pijace otvorene od 6 ujutro, naplata parkinga od 4. maja

č: | fb:

Štab za vanredne situacije grada doneo je zaključak da "za vreme trajanja vanrednog stanja, u dane kada je penzionerima dozvoljeno kretanje na javnim mestima, odnosno van stanova, prostorija i objekata za stanovanje u stambenim zgradama i izvan domaćinstava (okućnica), radi kupovine namirnica određuje se radno vreme pijaca od 6 do 13 časova".

 

Štab za vanredne siruacije Valjeva, preporučio je JKP "Polet" da u aprilu ne naplaćuje zakup tezgi i kvantaškog prostora na pijacama. Kako se navodi u informaciji nakon sednice Štaba, preporučeno je da se ne naplaćuje zakup objekata i poslovnog prostora u vlasništvu, koji ne rade po Odluci Vlade Republike Srbije i da umanje zakupninu za iznos od 30 posto od važećeg cenovnika, ostalim poslovnim objektima u vlasništvu.

  

JKP Vidrak ponovo će naplaćivati parkiranje na opštim parkiralištima od 4. maja, saopšteno je nakon sednice Štaba za vanredne situacije.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 18 sati 11 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara