Registracija Prijava preko FB
Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
13.05.2020, 10:13

Vučić poručio: u kampanju jako, a pozitivno, i jedinstveno

č: | fb:

Valjevski naprednjaci od danas i zvanično kreću u izbornu kampanju i to, prema savetu predsednika SNS Aleksandra Vučića, jako a pozitivno i jedinstveno, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. On je pružio bezrezervnu podršku Lazaru Gojkoviću, kandidatu SNS za gradonačelnika, a to očekuje od svih članova Srpske napredne stranke.

 

Sinoćnjem sastanku Gradskog odbora SNS, na koji su pozvani samo "odani i poslušni" članovi, prisustvovali su predsednik IO SNS Darko Glišić i potpredsednik IO SNS Branislav Malović, dok se Aleksandar Vučić obratio preko telefona, "stavljen je na spikerfon". On je valjevskim naprednjacima naložio da svi, ali baš svi, članovi SNS moraju podržati kandidata za gradonačelnika Lazara Gojkovića, a kampanja treba da bude usmerena na isticanje njegovih kvaliteta.

 

Kako navodi naš izvor, poručeno je da će biti "isključen iz stranke svako ko bude širio dezinformacije o tome da mladi Gojković nije kandidat valjevskih naprednjaka za gradonačelnika".

 

Lider naprednjaka i predsednik Srbije je najavio da će u kampanji posetiti Valjevo, i tada će "otvoriti radove na putu Iverak-Nepričava", koje je obećao još pre četiri godine.

 

Na pitanje da li je na sednici Gradskog odbora bilo reči o tome kojim rezultatima će se kandidat za gradonačelnik Lazar Gojković hvaliti u kampanji, s obzirom na to da u prethodne četiri godine vladavine SNS i njenog gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića nije bilo kapitalnih investicija, novih fabrika, niti značajnijih infrastrukturnih radova, sagovornik Kolubarskih.rs kaže da se "o tome nije govorilo i da je taj marketing prepušten direktorki Muzeja Jeleni Nikolić Lekić, koja u poslednje vreme već radi kampanju za Gvozdenovića na lokalnoj Vujić televiziji".

 

Na sednici je rečeno da će biti otvoren kol centar za pozivanje građana, koje treba animirati da izađu na izbore i glasaju za Srpsku naprednu stranku.

 

Sagovornik Kolubarskih.rs kaže da na sinoćnjem sastanku nije bilo reči o promeni na čelu Gradskog odbora SNS.

 

Izborna kampanja valjevskih naprednjaka po svemu sudeći ličiće na kampanju za grad Beograd, na lokalnim izborima 2018. godine. Ostaje da se vidi da li će Slobodan Gvozdenović biti valjevski Goran Vesić, a Lazar Gojković valjevski Zoran Radojičić?

 

 

 

 

 

 

Aktuelno

Demokratska stranka (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Demokratske stranke Pre 13 sati 29 minuta

Laza ili Đole – lažna dilema valjevskih izbora

Dve bratske i još uvek vladajuće stranke građanima nude lažnu dilemu da biraju između dvojice kandidata njihovih stranaka, a sve glumeći tobožnji sukob ideja, koncepata..., kažu demokrate i...  · 10 komentara

Željko Trifunović (foto: Lokakni front Va)
Oglasna poruka Pre 15 sati 17 minuta

Mali i veliki problemi meštana Petnice

Meštani Petnice obratili su se medijima jer, kako kažu, jedino im je to preostalo da skrenu pažnju javnosti na brojne probleme sa kojima se suočavaju godinama unazad, ali i da lokalnu vlast podsete...  · 3 komentara

Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Zbog epidemije i vanrednog stanja Pre 1 dan 15 sati

Naplaćeno manje poreza na imovinu

Za prvih pet meseci ove godine naplaćeno je 28 miliona dinara manje izvornih prihoda Grada. Od toga, porez na imovinu građana manji je za blizu šest miliona, a od pravnih lica za oko 10,7 miliona...

Podela paketa (foto: www.mionica.rs)
U okviru projekta Švajcarska agencija za razvoj i saradnju Pre 1 dan 11 sati

Podela humanitarnih paketa u Mionici

Predstavnici Asocijacije "Duga" i opštine Mionica su počeli sa podelom humanitarnih paketa za 65 socijalno najugroženijih porodica. U okviru projekta "Odgovor na KOVID-19 pandemiju na teritoriji...