Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
Gradski odbor SNS (foto: Đorđe Đoković)
13.05.2020, 10:13

Vučić poručio: u kampanju jako, a pozitivno, i jedinstveno

č: | fb:

Valjevski naprednjaci od danas i zvanično kreću u izbornu kampanju i to, prema savetu predsednika SNS Aleksandra Vučića, jako a pozitivno i jedinstveno, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. On je pružio bezrezervnu podršku Lazaru Gojkoviću, kandidatu SNS za gradonačelnika, a to očekuje od svih članova Srpske napredne stranke.

 

Sinoćnjem sastanku Gradskog odbora SNS, na koji su pozvani samo "odani i poslušni" članovi, prisustvovali su predsednik IO SNS Darko Glišić i potpredsednik IO SNS Branislav Malović, dok se Aleksandar Vučić obratio preko telefona, "stavljen je na spikerfon". On je valjevskim naprednjacima naložio da svi, ali baš svi, članovi SNS moraju podržati kandidata za gradonačelnika Lazara Gojkovića, a kampanja treba da bude usmerena na isticanje njegovih kvaliteta.

 

Kako navodi naš izvor, poručeno je da će biti "isključen iz stranke svako ko bude širio dezinformacije o tome da mladi Gojković nije kandidat valjevskih naprednjaka za gradonačelnika".

 

Lider naprednjaka i predsednik Srbije je najavio da će u kampanji posetiti Valjevo, i tada će "otvoriti radove na putu Iverak-Nepričava", koje je obećao još pre četiri godine.

 

Na pitanje da li je na sednici Gradskog odbora bilo reči o tome kojim rezultatima će se kandidat za gradonačelnik Lazar Gojković hvaliti u kampanji, s obzirom na to da u prethodne četiri godine vladavine SNS i njenog gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića nije bilo kapitalnih investicija, novih fabrika, niti značajnijih infrastrukturnih radova, sagovornik Kolubarskih.rs kaže da se "o tome nije govorilo i da je taj marketing prepušten direktorki Muzeja Jeleni Nikolić Lekić, koja u poslednje vreme već radi kampanju za Gvozdenovića na lokalnoj Vujić televiziji".

 

Na sednici je rečeno da će biti otvoren kol centar za pozivanje građana, koje treba animirati da izađu na izbore i glasaju za Srpsku naprednu stranku.

 

Sagovornik Kolubarskih.rs kaže da na sinoćnjem sastanku nije bilo reči o promeni na čelu Gradskog odbora SNS.

 

Izborna kampanja valjevskih naprednjaka po svemu sudeći ličiće na kampanju za grad Beograd, na lokalnim izborima 2018. godine. Ostaje da se vidi da li će Slobodan Gvozdenović biti valjevski Goran Vesić, a Lazar Gojković valjevski Zoran Radojičić?

 

 

 

 

 

 

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 5 sati 41 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 12 sati 37 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 12 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara