Registracija Prijava preko FB
Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
19.05.2020, 10:23

Lokalni front Va počeo prikupljanje potpisa

č: | fb:

Loklani front Va počeo je prikupljanje potpisa za izbornu listu pod nazivom "Lokalni front Valjevo- Slobodni ljudi" sa kojom izlazi na predstojeće lokalne izbore.

 

"Svi koji žele da Valjevo ponovo bude grad slobodnih ljudi, svoj potpis mogu dati svakog radnog dana od 12 do 20 časova u prostorijama Lokalnog fronta u Ulici Dr Pantića 37", navodi se u pozivu.

 

"Isključivanjem građana iz odlučivanja, vlast SNS i SPS je u protekle četiri godine naš grad srozala na najniže grane. Od svog nastanka Lokalni front Va se zalaže da što veći broj građana Valjeva aktivno učestvuje u odlučivanju. Borba za naš grad i naša sela se nastavlja!", poručuje Lokalni front Valjevo..

 

Aktuelno

Zahvalnica vrtića herojima (foto: Đorđe Đoković)
U vreme pandemije Pre 22 sati 10 minuta

Valjevski vrtići se zahvalili "našim herojima"

Zaposleni i mališani u Predškolskoj ustanovi "Milica Nožica" zahvalili su se svim, kako su ih nazvali, "našim herojima" koji su svojim radom doprineli suzbijanju širenja koronavirusa i ponovnom...

Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
GIK proglasio Pre 17 sati 26 minuta

Peta lista GG Lokalni front Va-Slobodni ljudi

"Grupa građana Lokalni front Va – Slobodni ljudi" naziv je liste sa 20 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. To je peta izborna lista kandidata za loklna izbore koji će biri održani 21. juna.  · 12 komentara