Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
29.05.2020, 11:36

Peta lista GG Lokalni front Va-Slobodni ljudi

č: | fb:

Gradska izborna komisija (GIK) proglasila je i petu izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine grada. "Grupa građana Lokalni front Va –Slobodni ljudi" naziv je liste sa 20 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. Prvi na listi, koju je podržalo 675 građana, je profesor geografije Ljubomir Radović (38).

 

Srpska napredn stranka je prva predala Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu "Aleksandar Vučić- Za našu decu" sa potpisima podrške 1683 birača. Prvi na listi kandidata za 51 odbornički mandat je profesor fizičkog vaspitanja Lazar Gojković (36).

 

Druga izborna lista "Ivica Dačić Socijalistička partija srbije (SPS), Jedinstvena srbija (JS) Dragan Marković Palma" proglašena je 9. marta. Prvi na listi kandidata za 51 odbornički mandat, koju je podržalo 1537 birača, je diplomorani ekonomisra Đorđe Milanović (36).

 

Na listiću za loklne izbore na mestu broj tri biće lista pod nazivom "Aleksanar Šapić - Pobeda za Valjevo". Prvi na listi na kojoj je 17 kandidata za 51 odorničko mesto, koju je podržalo 519 birača, je penzioner Nebojša Tadić (52).

 

Četvrta izborna lista je "Velimir Ilić, Dragoljub Krstić – Pobeda, Nova Srbija-Narodni blok". Prvi na listi, na kojoj je 17 kandidata za 51 odbornika, koju je podržalo 525 građana, je mašinski inženjer Dragoljub Krstić (64).

 

Gradska izborna komisija (GIK) donela je rešenje o nastavku izbornih radnji u postupku izbora za odbornike Skupštine grada Valjeva koji su raspisani 4. marta. "Nastavljaju da teku svi rokovi za izborne radnje, koji će biti održani 21. juna 2020", navodi se u rešenju.

 

Podsećamo, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori su bili zakazani za 26. april, ali su zbog uvođenja vanrednog stanja prekinute sve izborne radnje.

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 sati 34 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 1 sati 35 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 20 sati 28 minuta

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara