Registracija Prijava preko FB
Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
29.05.2020, 11:36

Peta lista GG Lokalni front Va-Slobodni ljudi

č: | fb:

Gradska izborna komisija (GIK) proglasila je i petu izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine grada. "Grupa građana Lokalni front Va –Slobodni ljudi" naziv je liste sa 20 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. Prvi na listi, koju je podržalo 675 građana, je profesor geografije Ljubomir Radović (38).

 

Srpska napredn stranka je prva predala Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu "Aleksandar Vučić- Za našu decu" sa potpisima podrške 1683 birača. Prvi na listi kandidata za 51 odbornički mandat je profesor fizičkog vaspitanja Lazar Gojković (36).

 

Druga izborna lista "Ivica Dačić Socijalistička partija srbije (SPS), Jedinstvena srbija (JS) Dragan Marković Palma" proglašena je 9. marta. Prvi na listi kandidata za 51 odbornički mandat, koju je podržalo 1537 birača, je diplomorani ekonomisra Đorđe Milanović (36).

 

Na listiću za loklne izbore na mestu broj tri biće lista pod nazivom "Aleksanar Šapić - Pobeda za Valjevo". Prvi na listi na kojoj je 17 kandidata za 51 odorničko mesto, koju je podržalo 519 birača, je penzioner Nebojša Tadić (52).

 

Četvrta izborna lista je "Velimir Ilić, Dragoljub Krstić – Pobeda, Nova Srbija-Narodni blok". Prvi na listi, na kojoj je 17 kandidata za 51 odbornika, koju je podržalo 525 građana, je mašinski inženjer Dragoljub Krstić (64).

 

Gradska izborna komisija (GIK) donela je rešenje o nastavku izbornih radnji u postupku izbora za odbornike Skupštine grada Valjeva koji su raspisani 4. marta. "Nastavljaju da teku svi rokovi za izborne radnje, koji će biti održani 21. juna 2020", navodi se u rešenju.

 

Podsećamo, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori su bili zakazani za 26. april, ali su zbog uvođenja vanrednog stanja prekinute sve izborne radnje.

Aktuelno

Europrom objekat (foto: Europrom)
PR tekst Pre 20 sati 12 minuta

"Europrom" i u Zavlaci

Maloprodajni objekti "Europrom"-a nalaze se na teritoriji sedam opština. Sedma je opština Krupanj, a novootvoreni "ljubičasti" objekat nalazi se u mestu Zavlaka.   Kako je saopšteno iz...  · 1 komentar