Registracija Prijava preko FB
Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
Izbori 2020 (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: Korisnik)
02.06.2020, 11:40

Sedma lista “Snežana Spajić - vratimo osmeh Valjevu" (Stranka Moderne Srbije, Demokratska stranka srbije-Metla 2020)

č: | fb:

Gradska izborna komisija (GIK) proglasila je i sedmu izbornu listu kandidata za odbornike skupštine grada. "Snežana Spajić - vratimo osmeh Valjevu (Stranka Moderne Srbije, Demokratska stranka srbije-Metla 2020)" naziv je liste sa 17 kandidata za 51 odbornika u lokalnom parlamentu. Prva na listi, koju je podržalo 516 građana, je preduzetnik Snežana Spajić (59).

 

Srpska napredn stranka je prva predala Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu "Aleksandar Vučić- Za našu decu" sa potpisima podrške 1683 birača. Prvi na listi na kojoj je 51 kandidat za 51 odbornički mandat je profesor fizičkog vaspitanja Lazar Gojković (36).

 

Druga izborna lista je "Ivica Dačić Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma". Prvi na listi na kojoj je 51 kandidat za 51 odbornički mandat, koju je podržalo 1537 birača, je diplomorani ekonomisra Đorđe Milanović (36).

 

Na listiću za loklne izbore na mestu broj tri biće lista pod nazivom "Aleksanar Šapić - Pobeda za Valjevo". Prvi na listi na kojoj je 17 kandidata za 51 odorničko mesto, koju je podržalo 519 birača, je penzioner Nebojša Tadić (52).

 

Četvrta izborna lista je "Velimir Ilić, Dragoljub Krstić - Pobeda, Nova Srbija - Narodni blok". Prvi na listi, na kojoj je 17 kandidata za 51 odbornika, koju je podržalo 525 građana, je mašinski inženjer Dragoljub Krstić (64).

 

Peta izborna lista kandidata za odbornike Skupštine grada je "Grupa građana Lokalni front Va - Slobodni ljudi", na kojoj je 20 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. Prvi na listi, koju je podržalo 675 građana, je profesor geografije Ljubomir Radović (38).

 

Na listiću za loklne izbore na mestu broj šest biće lista pod nazivom"Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka". Prvi na listi, na kojoj je 17 kandidata za 51 odbornika, koju je podržalo 516 građana, je diplomirani pravnik Veran Panić (67).

  

Gradska izborna komisija (GIK) donela je rešenje o nastavku izbornih radnji u postupku izbora za odbornike Skupštine grada Valjeva koji su raspisani 4. marta. "Nastavljaju da teku svi rokovi za izborne radnje, koji će biti održani 21. juna 2020", navodi se u rešenju.

 

Podsećamo, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori su bili zakazani za 26. april, ali su zbog uvođenja vanrednog stanja prekinute sve izborne radnje.

 

Aktuelno

Kafići (foto: Đorđe Đoković)
Na predlog Stručno operativnog tima Pre 1 sati 9 minuta

Novo rešenje Gradskog veća: kafići mogu da rade do 23 časa

Gradsko veće je donelo novo rešenje o radnom vremenu ugostiteljskih objekata po kome će moći da rade do 23 časa. Zbog čega su se članovi Veća predomislili nakon samo sedam dana, a epidemiološka...

Koronavirus (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 1 sati 14 minuta

U Kolubarskom okrugu još 43 osobe pozitivne na koronavirus

Nakon nekoliko dana kada u pet opština Kolubarskog okruga nije bio nijedan ili samo nekoliko slučaja koronavirusa, prema podacima od 14. juna, broj novozaraženih se popeo na 21. U Valjevu su još 22...

Europrom objekat (foto: Europrom)
PR tekst Pre 19 sati 18 minuta

"Europrom" i u Zavlaci

Maloprodajni objekti "Europrom"-a nalaze se na teritoriji sedam opština. Sedma je opština Krupanj, a novootvoreni "ljubičasti" objekat nalazi se u mestu Zavlaka.   Kako je saopšteno iz...  · 1 komentar