Registracija Prijava preko FB
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
02.07.2020, 10:46

Na petničkim bazenima prvog dana preko 850 kupača

č: | fb:

Bazeni u SRC "Petnica" otvoreni su od juče uz striktno poštovanje propisanih mera zaštite. Prvog dana na petničkim bazenima bilo je oko 850 kupača.

 

Direktor UFK "Valis", koja gazduje bazenima, Aleksandar Mijailović kaže da se pridržavaju svih preporuka Zavoda za javno zdravlje Valjevo koje se tiču rada bazena.  

 

Postavljena je dezobarijera na ulazu u centar, a dezinfekcija prostora obavlja se po smeni korisnika. Obavezno je dva metra rastojanje i u vodi i van nje, i to bi trebalo da poštuju svi kupači. Propisanih mera pridržavaju se i vlasnici ugostiteljskih objekata u petničkom kompleksu da broj osoba za stolom ne može biti veći od dvoje, izuzev porodica sa decom, uz poštovanje obavezne distance od dva metra između stolova.

 

Letnja sezona kupanja u Petnici trebalo je da pčne 1. juna, ali je zbog epidemije koronavirusa odložena na meseca dana na preporuku Zavoda za javno zdravlje

 

Kako nam je rečeno u Zavodu za javno zdravlje Valjevo obavlja se redovna kontrola kvaliteta vode bazena u SRC Petnica.

 

Cene ulaznica su iste kao i prošle godine; celodnevna košta 250, a popodnevna 170 dinara, koliko i ulaz za penzionere. Mališani mlađi od tri godine ulaze besplatno, deca od tri do sedam godina plaćaju 100 dinara, a noćno kupanje je 200 dinara. Cena mesečne pretplatne karte je 2.500 dinara, dok za celu sezonu treba izdvojiti 4.500 dinara.

 

Radno vreme SRC Petnica je od 9 do 19 časova.

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 14 sati 30 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 12 sati 21 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 30 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.