Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
03.07.2020, 06:29

U Valjevu za pet dana 70 novoobolelih od koronavirusa

č: | fb:

U Valjevu je još 16 osoba pozitivno na COVOD-19, tako da je ukupan broj obolelih 283, pokazuju podaci od 2. jula Zavoda za javno zdravlje Valjevo.

 

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u ostalim opštinama Kolubarskog okruga nije registrovan nijedan novi pozitivan slučaj na COVID-19. Ukupan broj obolelih u Kolubarskom okrugu od početka pandemije je 400.

 

U Valjevu su u četvrtak, 2. jula, na prisustvo koronavirusa testirane 63 osobe.

 

Od 17. juna u Valjevu su potvrđena nova 87 slučaja zaraze, od toga 70 za pet dana.

 

U ovom trenutku na infektivnom odeljenju Opšte bolnice Valjevo hospitalizovano je devet pacijenata iz Valjeva i jedan iz Mionice, dok je u kućnoj izolaciji 78 iz Valjeva, šest iz Lajkovca, pet iz Mionice i četiri iz Uba.

 

U toku jučerašnjeg dana (2. jula) istraženo je 64 kontakta lica pozitivnih na COVID-19. Od subote (27.06.) do četvrtka (2.06.) istraženo je 352 kontakta.

 

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 14 sati 44 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 12 sati 35 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 44 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.