Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
11.07.2020, 07:16

U Valjevu još 31 osoba pozitivna

č: | fb:

U Valjevu je još 31 osoba pozitivna na COVID-19, tako da je ukupan broj obolelih 408, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 10. jula.

  

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u Ubu su potvrđena dva nova pozitivna slučaja, a u Ljigu jedan, tako da je u Kolubarskom okrugu ukupno od početka pandemije na novi koronavirus pozitivno 555 osoba. U Ubu 44, slede Lajkovac 37, Mionica 36, Ljig 18 i Osečina 12 obolelih od novog koronavirusa.

 

U Valjevu je u petak, 10. jula, na prisustvo koronavirusa testirano 135 osoba.

 

U ovom trenutku na infektivnom odeljenju Opšte bolnice Valjevo hospitalizovano je dvet pacijenata iz Valjeva, petoro iz Uba, dva iz Ljiga i jedan iz Lajkovca, dok je u kućnoj izolaciji 196 zaraženih iz Valjeva.

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 14 sati 53 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 12 sati 44 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 53 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.