Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
12.07.2020, 09:32

U Valjevu još jedna osoba preminula od koronavirusa

č: | fb:

U Valjevu je u subotu preminula još jedna osoba od posledica koronavirusa, tako da je od početka pandemije do danas preminula 21 osoba, dok je u Kolubarskom okrugu ukupan broj preminulih 30.

 

U bazi COVID-19 registrovana je samo jedna osoba iz Valjeva pozitivna na novi koronavirus, dok za ostale opštine Kolubarskog okruga u bazu nisu uneti podaci od 11. jula.

 

Kako nam je rečeno u Zavodu za javno zdravlje Valjevo još uvek nisu poznati rezultati 534 uzorka uzetih u prethodnih šest dana u Domu zdravlja, Zavodu za javno zdravlje i u Opštoj bolnici Valjevo.

 

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Valjevu je od početka pandemije do 11. jula zaraženo 409 osoba, dok je u Kolubarskom okrugu 556 lica pozitivno na COVID.-19. Za prethodnih šest dana u Valjevu je registrovano 109 pozitivnih na novi koronavirus.

 

U ovom trenutku na infektivnom odeljenju Opšte bolnice Valjevo hospitalizovano je 16 pacijenata i to dvet iz Valjeva, četvoro iz Uba, dva iz Ljiga i jedan iz Lajkovca, dok je u kućnoj izolaciji 197 zaraženih iz Valjeva.

Aktuelno

Izgradnja pešačkog mosta (foto: Đorđe Đoković)
Radovi do kraja septembra Pre 4 sati 46 minuta

Novi pešački most na Kolubari

Na mestu nekadašnjeg visećeg pešačkog mosta, koji je u majskim poplavama 2014. godine odnela Kolubara, biće izgrađen betonski most, od "Austroterma" do ulaza u Limsku ulicu.  · 3 komentara

Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Naredba Štaba za vanredne situacije Pre 7 sati 32 minuta

Skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata u Mionici

Štab za vanredne situacije opštine Mionica doneo je naredbu o skraćenju radnog vremena ugostiteljskih objekata za vreme trajanja vanredne situacije, koja je proglašena zbog pogoršane epidemiološke...