Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
14.07.2020, 06:45

U Valjevu još 21 osoba pozitivna na koronavirus

č: | fb:

U Valjevu je još 21 osoba pozitivna na COVOD-19, tako da je ukupan broj obolelih 430, pokazuju podaci od 13. jula Zavoda za javno zdravlje Valjevo.

  

U Lajkovcu su potvrđena još tri nova slučaja, na Ubu dva i u Ljigu je zabeležen jedan novozaraženi, tako da je u Kolubarskom okrugu ukupno 584 osobe pozitivna na COVOD-19, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje od 13. jula. U Ubu je 47 zaraženih, u Lajkovcu 40, slede Mionica 36, Ljig 19 i Osečina 12 obolelih od novog koronavirusa.

 

U Valjevu je u ponedeljak  13. jula, na prisustvo koronavirusa testirano 114 osoba.

 

U ovom trenutku na infektivnom odeljenju Opšte bolnice Valjevo hospitalizovano je 20 pacijenata iz Kolubarskog okruga; 11 iz Valjeva, četiri iz Uba, tri iz Ljiga i dva iz Lajkovca, dok je u kućnoj izolaciji 216 zaraženih iz Valjeva.

 

Od početka pandemije do danas u Valjevu je preminula 21 osoba, dok je u Kolubarskom okrugu ukupan broj preminulih 30.

Aktuelno

Izgradnja pešačkog mosta (foto: Đorđe Đoković)
Radovi do kraja septembra Pre 4 sati 35 minuta

Novi pešački most na Kolubari

Na mestu nekadašnjeg visećeg pešačkog mosta, koji je u majskim poplavama 2014. godine odnela Kolubara, biće izgrađen betonski most, od "Austroterma" do ulaza u Limsku ulicu.  · 3 komentara

Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Naredba Štaba za vanredne situacije Pre 7 sati 21 minuta

Skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata u Mionici

Štab za vanredne situacije opštine Mionica doneo je naredbu o skraćenju radnog vremena ugostiteljskih objekata za vreme trajanja vanredne situacije, koja je proglašena zbog pogoršane epidemiološke...