Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Koronavirus (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
15.07.2020, 07:07

U Kolubarskom okrugu još 43 osobe pozitivne na koronavirus

č: | fb:

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 14. juna broj pozitivnih na koronavirus u Kolubarskom okrugu se povećao za 43-oje u odnosu na izveštaj prethodnog dana.

 

Najviše novozaraženih je u Valjevu gde su potvrđena još 22 slučaja, a od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novopozitivnih, po pet, je u Ljigu, Mionici i Osečini, u Ubu je četvoro i u Lakovcu dvoje.

 

Od početka pandemije u Valjevu su 452 osobe pozitivne na koronavirus, na Ubu je zaražena 51 osoba, u Lajkovcu 42, slede Mionica 41, Ljig 24 i Osečina 17 obolelih od novog koronavirusa.

 

U Valjevu je u utorak  14. jula na prisustvo koronavirusa testirano 105 osoba, dok su u ostalim opštinama Kolubarskog okruga testirane 34 osobe.

 

U ovom trenutku u Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 25 pacijenata iz Kolubarskog okruga; 13 iz Valjeva, šest iz Uba, četiri iz Ljiga i dva iz Lajkovca, dok je u kućnoj izolaciji 229 zaraženih iz Valjeva.

 

 

Od početka pandemije do danas u Valjevu je preminula 21 osoba, dok je u Kolubarskom okrugu ukupan broj preminulih 30.

 

Aktuelno

Milomir Mile Jevtić (foto: Dragan Todorović)
Životopis: Vajar Milomir Jevtić Pre 10 sati 57 minuta

Mile na točkiće

Sedamdesetih je, iz umetničkih razloga, mesec dana jeo samo spanać, a tek nedavno je, radom na spaljivanju drveta, došao do "filozofskog stava", da je gore isto što i dole, da je levo isto desnom,...  · 2 komentara

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 51 minuta

U Valjevu još 16 pozitivnih

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 2. avgusta, kod još 16 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da su od početka pandemije u Valjevu pozitivne 1044...

Nevena Mihailović i Tara Mitrović (foto: Ljiljana R.)
Na beogradskom FDU 1.08.2020

Prve Ubljanke na katedrama za glumu i režiju

U istoriji visokoobrazovne ustanove Univerziteta umetnosti u Beogradu, Nevena Mihailović i Tara Mitrović su jedine iz ubske opštine kojima je pošlo za rukom da upišu glumu i režiju  · 1 komentar