Koronavirus (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Koronavirus (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
15.07.2020, 07:07

U Kolubarskom okrugu još 43 osobe pozitivne na koronavirus

č: | fb:

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 14. juna broj pozitivnih na koronavirus u Kolubarskom okrugu se povećao za 43-oje u odnosu na izveštaj prethodnog dana.

 

Najviše novozaraženih je u Valjevu gde su potvrđena još 22 slučaja, a od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novopozitivnih, po pet, je u Ljigu, Mionici i Osečini, u Ubu je četvoro i u Lakovcu dvoje.

 

Od početka pandemije u Valjevu su 452 osobe pozitivne na koronavirus, na Ubu je zaražena 51 osoba, u Lajkovcu 42, slede Mionica 41, Ljig 24 i Osečina 17 obolelih od novog koronavirusa.

 

U Valjevu je u utorak  14. jula na prisustvo koronavirusa testirano 105 osoba, dok su u ostalim opštinama Kolubarskog okruga testirane 34 osobe.

 

U ovom trenutku u Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 25 pacijenata iz Kolubarskog okruga; 13 iz Valjeva, šest iz Uba, četiri iz Ljiga i dva iz Lajkovca, dok je u kućnoj izolaciji 229 zaraženih iz Valjeva.

 

 

Od početka pandemije do danas u Valjevu je preminula 21 osoba, dok je u Kolubarskom okrugu ukupan broj preminulih 30.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 49 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 3 sati 26 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar