Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
21.07.2020, 06:35

U Valjevu još 48 pozitivnih na koronavirus

č: | fb:

U Valjevu je potvrđeno još 48 osoba pozitivnih na COVID-19, tako da je ukupan broj obolelih 709 od početka pandemije, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 20. jula.

 

U Ljigu je sedmoro novozaraženih, u Ubu troje, Mionici dvoje, u Lajkovcu jedan novozaraženi dok za Osečinu nema podataka u kovid bazi.

 

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, od početka pandemije do danas, na teritoriji Kolubarskog okruga 948 osoba zaraženo je virusom korona; u Valjevu 709, u Ubu 66, u Mionici 58, u Lajkovcu 51, slede Ljig 39 i Osečina 25 obolelih od novog koronairusa.

 

U Valjevu je u ponedeljak 20. jula, na prisustvo koronavirusa testirano 111 osoba.

 

U ovom trenutku u Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 46 pacijenata sa potvrđenom infekcijom iz Kolubarskog okruga; 27 iz Valjeva, devet iz Uba, sedam iz Ljiga i tri iz Lajkovca, dok je u kućnoj izolaciji 486 osobe iz Kolubarskog okruga, od toga iz Valjeva 392.

 

Od početka pandemije do danas u Valjevu je preminula 21 osoba, dok je u Kolubarskom okrugu ukupan broj preminulih 32.

 

Aktuelno

Hansgrohe (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Lokalni odgovor Pre 2 sati 29 minuta

Nemački red i kvalitet nisu za Valjevo?

Da li bi "Hansgrohe" mogao u Nemačkoj da gradi fabriku bez dozvole kao što to možda radi u Valjevu? To je pitanje koje možemo postaviti danas u Gradskoj upravi na javnoj prezentaciji studije o...

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 1 dan

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara