Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
24.07.2020, 06:33

U Valjevu još 42 osobe pozitivne na koronavirus

č: | fb:

U Valjevu su još 42 osobe pozitivne na COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih 785, pokazuju podaci od 23. jula Zavoda za javno zdravlje Valjevo

 

Novozaraženi su registrovani i u ostalim opštinama Kolubarskog okruga – sedmoro u Osečini, šestoro u Mionici, po dvoje u Ubu i u Ljigu, i jedna osoba u Lajkovcu.

 

Ukupan broj zaraženih u Kolubarskom okrugu je 1054 osobe; od toga u Valjevu 785, Ubu 73, u Mionici 66, u Lajkovcu 56, slede Ljig 41 i Osečina 33 obolelih od novog koronavirusa.

 

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 59 pacijenata iz Kolubarskog okruga, 35 iz Valjeva, 11 iz Uba, sedam iz Ljiga, četiri iz Lajkovca i dva pacijent iz Mionice, dok je u kućnoj izolaciji 519 zaraženih iz Kolubarskog okruga, od toga 412 iz Valjeva.

 

Od početka pandemije u Kolubarskom okrugu su preminule 33 osobe, u Valjevu 21, troje u Lajkovcu i isto toliko u Osečini, dok su u Ljigu, Mionici i Ubu preminula po dva pacijenta.

Aktuelno

 (foto: )
Oglas Pre 7 sati 59 minuta

Poziv za prikupljanje ponuda

Nameštaj "Ikonić" d.o.o. Valjevo, Ćatin put bb, objavljuje poziv za prikupljanje ponuda za nabavku nove opreme za preradu drveta - automata za ravno blajanje.

Izložba slika Boemi Marije Đokić (foto: www.mionica.rs)
U parku u Mionici Pre 3 sati 49 minuta

Otvorena izložba slika Marije Đokić "Boemi"

U Gradskom parku u Mionici otvorena je izložba slika "Boemi" autorke Marije Đokić, Mioničanke, nastavnice likovne kulture i umetnice. "Svet Marije Đokić neguje modernu misao, prikaz realnog i...  · 1 komentar