Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
25.07.2020, 05:50

U Valjevu još 58 pozitivnih na koronavirus

č: | fb:

U Valjevu je još 58 osoba pozitivno na COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih 843 od početka pandemije, pokazuju podaci od 24. jula Zavoda za javno zdravlje Valjevo

 

U Ljigu je potvrđeno još 11 novih slučajeva i u Mionici jedan, dok za Ub, Lajkovac i Osečinu u kovid bazu nisu upisani podaci.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1124 osoba; od toga u Valjevu 843, u Ubu 73, u Mionici 67, u Lajkovcu 56, slede Ljig 52 i Osečina 33 obolela od novog koronavirusa.

 

U ovom trenutku u Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 73 pacijenata iz Kolubarskog okruga, kod kojih je potvrđena infekcija koronavirusom; 48 iz Valjeva, 11 iz Uba, sedam iz Ljiga, četvoro iz Lajkovca i troje iz Mionice. U kućnoj izolaciji je 572 iz Kolubarskog okruga, od toga 454 iz Valjeva.

 

Od početka pandemije u Kolubarskom okrugu su preminule 33 osobe, u Valjevu 21, troje u Lajkovcu i isto toliko u Osečini, dok su u Ljigu, Mionici i Ubu preminula po dva pacijenta.

 

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 15 sati 35 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 13 sati 26 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 15 sati 35 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.