Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
25.07.2020, 05:50

U Valjevu još 58 pozitivnih na koronavirus

č: | fb:

U Valjevu je još 58 osoba pozitivno na COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih 843 od početka pandemije, pokazuju podaci od 24. jula Zavoda za javno zdravlje Valjevo

 

U Ljigu je potvrđeno još 11 novih slučajeva i u Mionici jedan, dok za Ub, Lajkovac i Osečinu u kovid bazu nisu upisani podaci.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1124 osoba; od toga u Valjevu 843, u Ubu 73, u Mionici 67, u Lajkovcu 56, slede Ljig 52 i Osečina 33 obolela od novog koronavirusa.

 

U ovom trenutku u Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 73 pacijenata iz Kolubarskog okruga, kod kojih je potvrđena infekcija koronavirusom; 48 iz Valjeva, 11 iz Uba, sedam iz Ljiga, četvoro iz Lajkovca i troje iz Mionice. U kućnoj izolaciji je 572 iz Kolubarskog okruga, od toga 454 iz Valjeva.

 

Od početka pandemije u Kolubarskom okrugu su preminule 33 osobe, u Valjevu 21, troje u Lajkovcu i isto toliko u Osečini, dok su u Ljigu, Mionici i Ubu preminula po dva pacijenta.

 

Aktuelno

 (foto: )
Oglas Pre 7 sati 20 minuta

Poziv za prikupljanje ponuda

Nameštaj "Ikonić" d.o.o. Valjevo, Ćatin put bb, objavljuje poziv za prikupljanje ponuda za nabavku nove opreme za preradu drveta - automata za ravno blajanje.

Izložba slika Boemi Marije Đokić (foto: www.mionica.rs)
U parku u Mionici Pre 3 sati 10 minuta

Otvorena izložba slika Marije Đokić "Boemi"

U Gradskom parku u Mionici otvorena je izložba slika "Boemi" autorke Marije Đokić, Mioničanke, nastavnice likovne kulture i umetnice. "Svet Marije Đokić neguje modernu misao, prikaz realnog i...  · 1 komentar