Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
27.07.2020, 06:47

U Valjevu još 27 pozitivnih, u Mionici još 15

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 26. jula, kod još 27 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 900.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Mionici, njih 15, dok je u Ubu registrovano još 11 osoba kod kojih je potvrđena infekcija COVID-19. U Lajkovcu je još četvoro pozitivnih, isto toliko i u Ljigu, dok je u Osečini registrovan jedan novozaraženi.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1222 osobe; u Valjevu 900, u Ubu 85, u Mionici 83, Lajkovcu 61, slede Ljig 58 i Osečina 35 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 76 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 51 iz Valjeva, 11 iz Uba, šest iz Ljiga, pet iz Lajkovca i tri pacijenta iz Mionice. U kućnoj izolaciji je 647 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 497 iz Valjeva.

 

Od početka pandemije u Kolubarskom okrugu su preminule 34 osobe, u Valjevu 21, troje u Lajkovcu isto toliko u Osečini i u Ubu, dok su u Ljigu i Mionici preminula po dva pacijenta.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje u subotu, 25. jula, uzeto je tri uzorka i to u Zavodu za javno zdravlje, dok u kovid ambulanti u Novom naselju nije bilo uzorkovanja. U nedelju, 26. jula, uzeto je 125 uzoraka i to u kovid ambulanti u Novom naselju.

 

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 15 sati 25 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 13 sati 15 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 15 sati 25 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.