Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
28.07.2020, 06:40

U Ljigu preminula još jedna osoba, u Valjevu još 49 pozitivnih

č: | fb:

U Ljigu je preminula još jedna osoba od posledica koronavirusa, ukupno njih troje, dok je u Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo 35 osoba, od toga u Valjevu 21.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 27. jula, kod još 49 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 948.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Lajkovcu, njih šestoro, u Ljigu je infekcija COVID-19 potvrđena kod jedne osobe, isto toliko i u Mionici, dok za Ub i Osečinu nisu uneti podaci u kovid bazu.  

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1278 osoba; u Valjevu 948, u Ubu 85, u Mionici 84, Lajkovcu 67, slede Ljig 59 i Osečina 35 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 79 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 55 iz Valjeva, 10 iz Uba, pet iz Ljiga, pet iz Lajkovca i četiri pacijenta iz Mionice. U kućnoj izolaciji je 668 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 518 iz Valjeva.

 

Aktuelno

 (foto: )
Oglas Pre 7 sati 26 minuta

Poziv za prikupljanje ponuda

Nameštaj "Ikonić" d.o.o. Valjevo, Ćatin put bb, objavljuje poziv za prikupljanje ponuda za nabavku nove opreme za preradu drveta - automata za ravno blajanje.

Izložba slika Boemi Marije Đokić (foto: www.mionica.rs)
U parku u Mionici Pre 3 sati 16 minuta

Otvorena izložba slika Marije Đokić "Boemi"

U Gradskom parku u Mionici otvorena je izložba slika "Boemi" autorke Marije Đokić, Mioničanke, nastavnice likovne kulture i umetnice. "Svet Marije Đokić neguje modernu misao, prikaz realnog i...  · 1 komentar