Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
28.07.2020, 06:40

U Ljigu preminula još jedna osoba, u Valjevu još 49 pozitivnih

č: | fb:

U Ljigu je preminula još jedna osoba od posledica koronavirusa, ukupno njih troje, dok je u Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo 35 osoba, od toga u Valjevu 21.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 27. jula, kod još 49 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 948.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Lajkovcu, njih šestoro, u Ljigu je infekcija COVID-19 potvrđena kod jedne osobe, isto toliko i u Mionici, dok za Ub i Osečinu nisu uneti podaci u kovid bazu.  

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1278 osoba; u Valjevu 948, u Ubu 85, u Mionici 84, Lajkovcu 67, slede Ljig 59 i Osečina 35 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 79 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 55 iz Valjeva, 10 iz Uba, pet iz Ljiga, pet iz Lajkovca i četiri pacijenta iz Mionice. U kućnoj izolaciji je 668 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 518 iz Valjeva.

 

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 15 sati 42 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 13 sati 33 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 15 sati 42 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.