Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
29.07.2020, 06:42

U Valjevu još 27 pozitivnih na koronavirus

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 28. jula, kod još 27 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 975.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Osečini, njih sedmoro, i po jedno u Lajkovcu i u Ubu, dok za Ljig i Mionicu nisu uneti podaci u kovid bazu.  

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1313 osoba; u Valjevu 975, u Ubu 86, u Mionici 84, Lajkovcu 68, slede Ljig 58 i Osečina 42 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovana su 82 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 56 iz Valjeva, 10 iz Uba, sedam iz Ljiga, pet iz Mionice i četiri pacijenta iz Lajkovca. U kućnoj izolaciji je 719 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 567 iz Valjeva.

 

Od početka pandemije u Kolubarskom okrugu je preminulo 35 osobea, u Valjevu 21, troje u Lajkovcu, isto toliko u Osečini, Ubu i Ljigu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

Aktuelno

 (foto: )
Oglas Pre 7 sati 32 minuta

Poziv za prikupljanje ponuda

Nameštaj "Ikonić" d.o.o. Valjevo, Ćatin put bb, objavljuje poziv za prikupljanje ponuda za nabavku nove opreme za preradu drveta - automata za ravno blajanje.

Izložba slika Boemi Marije Đokić (foto: www.mionica.rs)
U parku u Mionici Pre 3 sati 22 minuta

Otvorena izložba slika Marije Đokić "Boemi"

U Gradskom parku u Mionici otvorena je izložba slika "Boemi" autorke Marije Đokić, Mioničanke, nastavnice likovne kulture i umetnice. "Svet Marije Đokić neguje modernu misao, prikaz realnog i...  · 1 komentar