Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
29.07.2020, 06:42

U Valjevu još 27 pozitivnih na koronavirus

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 28. jula, kod još 27 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 975.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Osečini, njih sedmoro, i po jedno u Lajkovcu i u Ubu, dok za Ljig i Mionicu nisu uneti podaci u kovid bazu.  

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1313 osoba; u Valjevu 975, u Ubu 86, u Mionici 84, Lajkovcu 68, slede Ljig 58 i Osečina 42 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovana su 82 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 56 iz Valjeva, 10 iz Uba, sedam iz Ljiga, pet iz Mionice i četiri pacijenta iz Lajkovca. U kućnoj izolaciji je 719 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 567 iz Valjeva.

 

Od početka pandemije u Kolubarskom okrugu je preminulo 35 osobea, u Valjevu 21, troje u Lajkovcu, isto toliko u Osečini, Ubu i Ljigu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 15 sati 23 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 13 sati 14 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 15 sati 23 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.