Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
29.07.2020, 06:42

U Valjevu još 27 pozitivnih na koronavirus

č: | fb:

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 28. jula, kod još 27 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 975.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Osečini, njih sedmoro, i po jedno u Lajkovcu i u Ubu, dok za Ljig i Mionicu nisu uneti podaci u kovid bazu.  

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1313 osoba; u Valjevu 975, u Ubu 86, u Mionici 84, Lajkovcu 68, slede Ljig 58 i Osečina 42 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovana su 82 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 56 iz Valjeva, 10 iz Uba, sedam iz Ljiga, pet iz Mionice i četiri pacijenta iz Lajkovca. U kućnoj izolaciji je 719 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 567 iz Valjeva.

 

Od početka pandemije u Kolubarskom okrugu je preminulo 35 osobea, u Valjevu 21, troje u Lajkovcu, isto toliko u Osečini, Ubu i Ljigu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

Aktuelno

Mejina česma (avgust 2020.) (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: Teodora Aćimović Pre 5 sati 9 minuta

Mejina česma 2020. godine

Mladi istraživači su pre tri godine sredili Mejinu česmu i ostavili je Gradu na čuvanje i negovanje, a Valjevcima mesto uz Gradac za uživanje. Dva puta su uređivali taj prostor, jer Grad za Mejinu...  · 1 komentar

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 8 sati 35 minuta

U Valjevu još tri osobe pozitivne

U Valjevu su još tri osobe zaražene koronavirusom, pokazuju zvanični podaci Zavoda za javno zdravlje. U Opštoj bolnici u Valjevu trenutno su na lečenju 73 pacijenta iz Kolubarskog okruga, a pre ti...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 6 sati

Ko je zaista lud, ako je pametno "Pravi se lud!"?

Ako i sto puta ponovljena laž postaje istina (Gebels), nepotrebno je pitati kako stoji sa stalno ponavljanim koje ne mora biti laž. Ali ni očigledna istina nego nečija izjava, koja se iz raznih...