Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
30.07.2020, 06:36

U Lajkovcu preminula još jedna osoba, u Valjevu još 19 pozitivnih

č: | fb:

U Lajkovcu je preminula još jedna osoba od posledica koronavirusa, ukupno njih četvoro, dok je u Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo 36 osoba, od toga u Valjevu 21, troje u Osečini, Ubu i Ljigu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 29. jula, kod još 19 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 994.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Mionici njih 10, u Lajkovcu i Ljigu po jedno, dok za Ub i Osečinu nisu uneti podaci u kovid bazu.  

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1344 osobe; u Valjevu 994, u Mionici 94, Ubu 86, Lajkovcu 69, slede Ljig 59 i Osečina 42 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 70 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 50 iz Valjeva,  devet iz Uba, četiri iz Ljiga, četiri iz Mionice i tri pacijenta iz Lajkovca. U kućnoj izolaciji je 713 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 548 iz Valjeva.

 

Aktuelno

 (foto: )
Oglas Pre 8 sati 6 minuta

Poziv za prikupljanje ponuda

Nameštaj "Ikonić" d.o.o. Valjevo, Ćatin put bb, objavljuje poziv za prikupljanje ponuda za nabavku nove opreme za preradu drveta - automata za ravno blajanje.

Izložba slika Boemi Marije Đokić (foto: www.mionica.rs)
U parku u Mionici Pre 3 sati 55 minuta

Otvorena izložba slika Marije Đokić "Boemi"

U Gradskom parku u Mionici otvorena je izložba slika "Boemi" autorke Marije Đokić, Mioničanke, nastavnice likovne kulture i umetnice. "Svet Marije Đokić neguje modernu misao, prikaz realnog i...  · 1 komentar