Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
30.07.2020, 06:36

U Lajkovcu preminula još jedna osoba, u Valjevu još 19 pozitivnih

č: | fb:

U Lajkovcu je preminula još jedna osoba od posledica koronavirusa, ukupno njih četvoro, dok je u Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo 36 osoba, od toga u Valjevu 21, troje u Osečini, Ubu i Ljigu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 29. jula, kod još 19 osoba je laboratorijski potvrđena infekcija COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih u Valjevu 994.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše novozaraženih je u Mionici njih 10, u Lajkovcu i Ljigu po jedno, dok za Ub i Osečinu nisu uneti podaci u kovid bazu.  

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1344 osobe; u Valjevu 994, u Mionici 94, Ubu 86, Lajkovcu 69, slede Ljig 59 i Osečina 42 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 70 pacijenata iz Kolubarskog okruga sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus; 50 iz Valjeva,  devet iz Uba, četiri iz Ljiga, četiri iz Mionice i tri pacijenta iz Lajkovca. U kućnoj izolaciji je 713 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 548 iz Valjeva.

 

Aktuelno

Palata pravde u Beogradu (foto: Kolubarske.rs)
Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Pre 14 sati 49 minuta

Sudski izvršitelji pušteni na slobodu

Rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za svih pet osumnjičenih, među njima četvoro sudskih izvršitelja iz Valjeva, koji su uhapšeni u utorak 4. avgusta ujutro, ukinuto je policijsko...  · 4 komentara

Radnja za kućne ljubimce Pet zona (foto: asmedia.rs/Nenad Živković)
PR tekst Pre 12 sati 40 minuta

Na usluzi životinjama i ljudima

U Valjevu je otvorena najveća radnja za kućne ljubimce pod nazivom Pet zona. Ovo je treći po redu prostor namenjen kućnim ljubimcima u našem kraju preduzeća Sano doo.

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 49 minuta

U Valjevu još devet osoba pozitivnih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje od 5. avgusta, u Valjevu je još devet osoba zaraženo koronavirusom, tako da je od početka pandemije ukupno 1081.